vuem pisze:Chlapnąłeś coś, czego nie chciałeś powiedzieć, czy tak się przekomarzasz lub bawisz w słowne potyczki jak Halayla?
Mnie proszę w to nie mieszać. Ja dzisiaj karmię kaczki.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
vuem pisze:Chlapnąłeś coś, czego nie chciałeś powiedzieć, czy tak się przekomarzasz lub bawisz w słowne potyczki jak Halayla?
haLayla pisze:Mnie proszę w to nie mieszać. Ja dzisiaj karmię kaczki.
vuem pisze:haLayla pisze:Mnie proszę w to nie mieszać. Ja dzisiaj karmię kaczki.
Mieszkasz z nimi, czy też sięgnąłeś juz takiego poziomu uzaleznienia, że zabierasz gadżet na spacery?
Jak dodasz, że spacerujesz z piękną blondynką, to juz dam na mszę w Twojej intencji
Basso profondo pisze:W Nigerii w Izbie Reprezentantów
haLayla pisze:Zaryzykuję złośliwość.
Czy Nigeria to ten kraj, w którym ostatnio palono kościoły, mordowano chrześcijan, oblewano kobiety kwasem, a małe dziewczynki poddaje się obrzezaniu? Bo wiesz, jeżeli to są te tradycyjne afrykańskie wartości, to ja wolę żyć na tym zgniłym zachodzie.
tecumseh pisze:Vuemie, ale co ty tak do normy i naturalności jesteś przywiązany.
jest na pewno kilka rzeczy w tobie (a i w każdym zresztą), które ktoś inny może uznać za odstępstwo od normy/nienaturalne.
Ja np. wymienię choćby u siebie nienaturalne okulary.
Dlatego apoteoza naturalności mnie zawsze śmieszy.
Basso profondo pisze:Ależ koncertowo manipulujecie! Widać, że kształtują was lewackie media
Basso profondo pisze:Napisano wyraźnie, że nie ma mowy o wsadzaniu do więzienia za homoseksualizm, lecz za zawarcie małżeństwa homoseksualnego lub współuczestnictwo w ceremonii.
Za zawarcie małżeństwa parze grozi do 14 lat więzienia. Za bycie świadkiem zawarcia takiego związku można otrzymać 10 lat pozbawienia wolności. Zakazana jest także każda forma publicznego wyrażania swoich uczuć wśród par homoseksualnych - 10 lat.
Co więcej, zakazuje się także wszelkiego homoaktywizmu za co również grozić ma 10 lat więzienia.
Basso profondo pisze:Nie popieram też małżeństw homoseksualnych i nie budzi mojego zdziwienia system prawny, w którym za zawarcie takiego małżeństwa grozi odpowiedzialność karna.
Basso profondo pisze:Nieprawda. Napisałem "facet całujący publicznie innego faceta nie może być nauczycielem mojego dziecka".
Basso profondo pisze:Masz rację, odszczekuję to o manipulowaniu.
Popieram pierwszy zakaz (publicznego wyrażania swoich uczuć wśród par homoseksualnych), nie popieram drugiego.
Basso profondo pisze:Popieram pierwszy zakaz (publicznego wyrażania swoich uczuć wśród par homoseksualnych), nie popieram drugiego.