Basso profondo pisze:Którą z tych informacji uznajesz za wątpliwą?
Ja większość.
Budzi moje wątpliwości zdanie "lansowano tezę".
Kto to robil?
MEN?
Czy ministerstwo sugerowalo konieczność wprowadzania takich treści do programów nauczania??
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Basso profondo pisze:Jesteś przedstawicielką środowisk, które zwalczam. Jesteś moim ideologicznym wrogiem.
Basso profondo pisze:Twój dziadek od Andersa się w grobie przewraca!
Basso profondo pisze:Ty nie wyznajesz klasycznych wartości.
Basso profondo pisze:Czy ty na pewno wiesz, za co walczył twój dziadek?
Basso profondo pisze:Dla Polski, w której dzieci wychowywane są przez dwóch pedarastów?
Basso profondo pisze:Czy ty na pewno wiesz, za co walczył twój dziadek?
malgala pisze:Żadna z nich wyraźnie nie mówi, że Men z takimi propozycjami wystąpił.
Nie mówi nawet czy i jakie na ich temat zajął stanowisko.
Ty natomiast przedstawiasz to w ten sposób, że taki program MEN jest już opracowany, albo przynajmniej jego projekt i został przedstawiony publicznie.
Basso profondo pisze:Współorganizował konferencję czy nie?
WHO sporządziło również raport, z którego wynika, że co trzecia kobieta jest maltretowana w rodzinie.Basso profondo pisze:A jakie treści (z raportu WHO) były lansowane na konferencji?
Basso profondo pisze:A porównałaś zapisy w obu raportach?
I ja też proszę. Myślałam, że to już było udostępnione nam przez wtajemniczonego Basso. Można się pogubić w tej liczbie postów w sprawie stanowiska, którego wciąż nasz szanowny adwersarz nie chce podlinkować, że już o całkowitym kopiuj-wklej nie wspomnękoma pisze:Mnie nie interesuje raport - mnie interesuje, skąd wiesz, że polskie MEN ma zamiar wprowadzić zmiany programowe.
Proszę po raz 4 o stanowisko ministerstwa, które zostało oprotestowane!