iluka pisze:nie prowadzę gimbusa
Ja bym w sumie chciał poprowadzić. Tak hobbystycznie. Ale w sumie to bardziej TIR-a.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
iluka pisze:nie prowadzę gimbusa
iluka pisze:Syn był w ubiegłym roku w Szkocji - szkolna wymiana młodzieży. Przyjechały po nich dwoma busami nauczycielki z tamtej szkoły. Podobno każdy nauczyciel miał tam uprawnienia na szkoły środek lokomocji.
Zaimponowały mu takie panie nauczycielki
iluka pisze:I co z tym zrobicie?fragola pisze:Udręczyć tak nauczycieli, by robili tylko to, co muszą z uczniami, bo na nic więcej nie starcza im sił.
fragola pisze:ak będziecie świętować Dzień Nauczyciela? Ja na konferencji.
Student, młody jesteś, niejedno jeszcze przed TobąhaLayla pisze:Zawsze chciałem TIR-a poprowadzić
iluka pisze:U mnie też konferencja o 10.oo, obiad w restauracji o 13.00.
Chyba coś Ci się pomyliło. 2 maja nie jest dniem wolnym od zajęć dydaktycznych.fragola pisze:Jak jest u Was z dniami wolnymi od zajęć dydaktycznych np. 2 maja?
iluka pisze:Student, młody jesteś, niejedno jeszcze przed TobąhaLayla pisze:Zawsze chciałem TIR-a poprowadzić
iluka pisze:Chyba coś Ci się pomyliło. 2 maja nie jest dniem wolnym od zajęć dydaktycznych.fragola pisze:Jak jest u Was z dniami wolnymi od zajęć dydaktycznych np. 2 maja?
Higgs pisze:Ludzie skończcie już narzekać, macie stosunkowo mało godzin tygodniowo, to te parę dodatkowych was nie zamęczy.
Nie jest ustawowo wolny. Może być z puli dyrektorskich dni dodatkowo.fragola pisze:W Polsce jest, bo jest to Dzień Flagi.