Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
fragola pisze:Nowe arkusze nie mają nazw przedmiotów nawet tych ogólnokształcących. Czyli trzeba wypisać je ręcznie.
fragola pisze:jakim cudem można uzupełnić arkusze w godzinę,
fragola pisze:Vuem lubisz pisać demagogiczne elaboraty wyciągając niewłaściwe wnioski, aby brzmiało gładko.
vuem pisze:Pytam, czy ja jestem nienormalnym masochistą, że lubię to co robię? I przyjmuję trudności jako naturalna cenę tego zadowolenia?
vuem pisze:Masz cztery wychowawstwa?
Tego się chyba nigdy nie dowiemyPeonia pisze:Ale też jestem ciekawa, co zleca dyrektor w piątek i każe zrobić na poniedziałek.
iluka pisze:Tego się chyba nigdy nie dowiemyPeonia pisze:Ale też jestem ciekawa, co zleca dyrektor w piątek i każe zrobić na poniedziałek.
koma pisze:To liczenie minut przy dzienniku i arkuszach mnie rozwaliło![]()
![]()
Fragola...daj spokój, że to tyyyyyyle roboty.
vuem pisze:Czekam na kolejne w stylu : czy drzwi do szkoły powinnam otwierać lewą, czy prawą ręką"?
koma pisze:Jako polonistka.
fragola pisze:Śmiem zauważyć, że to nie ja rozpoczęłam te wyliczanki.
haLayla pisze:Ale tylko czasem.
Który to post? Już chyba przyślepłam...fragola pisze:Ja też nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie o dni wolne w Waszych szkołach (1 osoba odpowiedziała).
Bo my nie mamy wolnych dni, mają je tylko uczniowie.fragola pisze:Ja też nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie o dni wolne w Waszych szkołach
vuem pisze:No własnie, a dyskusja jest o wychowawstwie, a nie specyfice przedmiotu.