Co do oceny z zachowania nie wyrobiłam sobie jeszcze zdania.
Ze wspomnień "wołu co cielęciem był"... Istnieje prawdopodobieństwo, iż koziołek który "siadł" będzie siał spustoszenie w nowej klasie. Zależy to jednak od klasy w jaką wejdzie. Ostatecznie to grupa decyduje o tym czy będzie go traktować jak wzór czy też wręcz przeciwnie. Pytanie, jak sprawić żeby klasa nie odbierała starszego o rok kolegi jako "ekstra idola"? W szkole podstawowej miałam w klasie dwóch takich co ukradli księżyc

Nie było z nimi problemu, bo to dziewczyny dawały w kość

W szkole średniej... raczej traktowało się ich jak obcych. Takich co właśnie spadli z księżyca

i też z nimi nie było problemów. Ale to były troszeczkę inne czasy... Teraz te gimnazja

ktoś miał tęgą głowę do robienia psikusów
Azazel pisze:Lekcja patriotyzmu to bardzo głupi pomysł, tak samo jak podzielenie historii na 2 lub religia liczona do średniej ten pomysł jest idiotyczny, jeśli ktoś nie chodzi na religie to co wtedy? np. w mojej szkole nie ma nauczyciela etyki, i uczniowie siedzą w szkolnym klubie.
Co do oceny z zachowanie to raczej by nie pomogło, co prawda więcej osób by zostawało w klasie, ale problem nie zniknie.
Zgodzę się w 100% z Azazelem.
Religia w szkole państwowej nie jest obowiązkowa dlaczego więc ma być liczona do średniej?

Czyżby minister chciał podzielić Polaków na wierzących i... niewierzących? A może wprowadzi nowe przedmioty jak religia rzymsko-katolicka, buddyzm, islam, kalwinizm itd

Nauka to nauka a wiara to wiara. Jeśli wprowadzić przedmioty polegające na wierze to może coś o zjawiskach paranormalnych?...
Tu kliknij
Młodzież Wszechpolska chce Religi na maturze
)))
Historia podzielona na dwa przedmioty... Historykom się spodoba
Co do reszty... bez komentarza pfff