a czemu nie?:)jestesmy dorośli i mamy wolne! nie odpowiadamy za nikogo w tym czasie więc mozemy robić wszystko co zgodne z prawem:)co innego jak jestesmy z młodziezą...
[ Dodano: 15 Listopad 2007, 14:43 ]
Boże jak sie stęskniłam!!!!:))))))))))))
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
ugryz pisze:nudy na forum pewnie, co? nic sie nie dzieje jak mnie nie ma, marne 3 posty od poniedzialku na naszym forum. nie ma co kasowac, zamykac, zmieniac itp...![]()
nadia pisze:A ja jestem przeciwna. Gdyby komuś z młodzieży coś się stało i policja stwierdziłaby zawartość alkoholu w naszej krwi, mielibyśmy poważne kłopoty. Poza tym jest wiele innych okazji aby napić się piwa czy wina, niekoniecznie trzeba robic to na wycieczce szkolnej.
renati23 pisze:ugryz pisze:nudy na forum pewnie, co? nic sie nie dzieje jak mnie nie ma, marne 3 posty od poniedzialku na naszym forum. nie ma co kasowac, zamykac, zmieniac itp...![]()
ochbardzo wiele się działo
Agnieszka 73 pisze:Boże jak sie stęskniłam!!!!:))))))))))))
Agnieszka 73 pisze:ja napisałam o wycieczce BEZ MŁODZIEŻY!!!!!!!!!!!!!!! z mlodzieżą alkohol nie wchodzi w grę............nie czytacie uważnie!
nadia pisze:Ugryz bardzo się cieszę że przynajmniej raz zgadzamy się ze sobą. Tak trzymać!
nadia pisze:A dlaczego tylko ja? Niech to działa w obie strony! A co do opiekunów którzy byli z Tobą, to chyba jacyś nieodpowiedzialni ludzie. W jakim wieku byli uczniowie nad którym sprawowaliście opiekę?
Agnieszka 73 pisze:a ja myślałam że byłes na kursie doskonalacym nauczycieli....i już ci zazdrosciłam....bo w Krzyżowej uwielbiam być:))))
nadia pisze:Dla mnie spożywanie alkoholu na wycieczce szkolnej jest niedopuszczalne. Może jestem staroświecka.
Słuchajcie, nie wiem co się stało ale poginęły mi posty