Hej. Jestem po!! Masakra!! UDAŁO SIĘ!! Ale było ciężko. Komisja zakwestionowała mi 8 ust. 2 pkt. 4 e, że mam za mało. A, że w miałem tylko wymagane 3 pkt. pojawił się problem, że tylko 2 spełniają wymagania, a powinny być 3. No i się zaczeło przepytywanie, a dlaczego to jest tu a nie tu, a co by Pan jeszcze ujął w tym punkcie, a może znalazłoby się coś do 8 ust. 2 pkt. 4 f - kurde znalazło się i sam nie wiem czemu ujełem gdzieś indziej. Wyczułem, że stoje nad krawędzią

Przynzałem się do błedu i normalnie wszystko co się dało mówiłem że powinno być w 8 ust. 2 pkt. 4 e. Pytali się czemu zapisałem inaczej, no bo jedno zadanie może być w jednym punkcie
Uznali!! (albo mnie skreślili- wtedy nie wiedziałem) i zaczeły się kolejne strzały, już w miłej i przyjaznej atmosferze:
- jakie zadanie podniosło najbardziej jakość pracy szkoły,
- które szkolenie najbardziej podnioślo jakoś mojej pracy,
- w jakich obszarach współpracuje z innymi n-lami,
- które metody aktywizujące przynoszą największe efekty (jak zaczełem że burza mózgów, to poprosili o inne, orgialniejsze

) - z dwóch przedmiotów, któych uczę.
- procedura wyjścia z uczniem na zawody sportowe (w-f)
Było jeszcze kilka takich dopytek, coś np o tym kiedy zawracam głowe dyrektorowi, a kiedy udało się mi się tego uniknąć
Ogólnie AWANS JEST!! Ale musiałem się bronić.