Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
budaga pisze:Obym zdała
budaga pisze:No tak, dziewczyny pozdawały wcześniej i nikt nic nie mówiA ja się stresuję bo jutro na 9.45
Koleżanka mówiła, że w zeszłym roku miała na prezentację tylko 7 minut a ja już w okrojonej wersji mówię przez 15 minut
Ale myślę że jeszcze ze trzy minutki da się skrócić. No ale już nie będę powtarzać, wydrukowałam sobie dwie wersje: dłuższą jak dadzą czas i tę skróconą. No dobra, idę spać. powtórzę sobie jeszcze rano prezentację i odezwę się po południu jak mi czas pozwoli. Obym zdała
![]()
Pozdrawiam
budaga pisze:No ja już po - niepotrzebny stres ale niestety, nieunikniony. Komisja poważna ale życzliwa raczej. Na prezentację miałam 7 minut, szybciutko mówiła. Potem 4 pytania od każdego z członków komisji gdyż nie było mojego dyrektora. Napiszę je mniej więcej:
1. Od pani z kuratorium: Jak ewaluuję swoją pracę.
2. Od eksperta: jak wygląda moja współpraca z pedagogiem szkolnym.
3. Od kolejnego eksperta: Jak przygotowuję uczniów do egzaminów zawodowych, czy według mnie jest lepsza stara czy nowa podstawa programowa. (w trakcie mojej odpowiedzi troszkę dopytywał)
4. Od dyrektora UM: Jaka jest różnica między ustawą a rozporządzeniem?
Na wszystko odpowiadałam, właściwie cały czas gadałam, wyszłam z uśmiechemi oczywiście zdałam
Życzę Wam takiego przebiegu egzaminu jak mój
moniula pisze:budaga, prześlij mi na maila odpowiedzi na te pytania: Jaka jest różnica między ustawą a rozporządzeniem?, Jak ewaluuję swoją pracę?
mój e-mail: monika_a_1985@o2.pl
Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję
I nogiRęce opadają.
margaretka84 pisze:yuuuupi:) ja też juz jestem mianowana. Stres był, ale to nieuniknione.
a to moje pytania:
1. Szkolenie, które było najbardziej wartościowe dla mnie
2. Co daje zatrudnienie na podst mianowania
3. Ile trwa rok szkolny
4. na podst jakich dok. organizuje sie wycieczki szkolne.
prezentacje przerwali w połowie, na początku zaznaczyli ze mam 10 min, w życiu bym sie nie zmieściła
Komisja miła i sympatyczna (no poza jednym bardzo znudzonym panem... ale nie moze być zbyt pięknie:))
powodzenia dla Tych którzy dalej walczą:)
Widzisz, jak szybko to zleciało:-)) Będzie dobrze:)opusculum pisze:ja walczę jutro.
moniula pisze:Ja mam egzamin 19 sierpnia na 10, także nie jesteście same babeczki
Budaga byś mi wysłała na maila monika_a_1985@o2.pl te ustawy i rozporządzenia?? Z góry dziękuję.