Ocena pracy nauczyciela po ustaniu zatrudnienia

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Roberto1
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Wychowanie fizyczne

Ocena pracy nauczyciela po ustaniu zatrudnienia

Postautor: Roberto1 » 2014-09-23, 16:17

Witam forumowiczów, mam dość niespotykany problem a mianowicie jak w temacie chodzi o ocene pracy nauczyciela po zakonczeniu pracy w szkole. Jako że nie znalazłem takiej informacji w przepisach mam nadzieje że ktoś z forum bedzie umiał mi odpowiedzieć na to pytanie. Co do samej oceny pracy nauczyciela zatrudnionego żadnych watpliwości nie ma, to czy w ogóle jest możliwość żebym wystąpił o ocenę mojej pracy po dwuletnim okresie kiedy to zakonczyłem pracę w szkole ? Nie wiem czy stopien awansu n. mianowany ma tutaj jakieś znaczenie. Ostatnią ocene uzyskałem w 2006 roku po zakonczeniu stazu na n.mianowanego.

Awatar użytkownika
iluka
Przedmiot: Język polski

Re: Ocena pracy nauczyciela po ustaniu zatrudnienia

Postautor: iluka » 2014-09-23, 17:12

Roberto1 pisze: Ostatnią ocene uzyskałem w 2006 roku po zakonczeniu stazu na n.mianowanego.
Ocenę dorobku za okres stażu zapewne, a nie ocenę pracy.

Roberto1 pisze:możliwość żebym wystąpił o ocenę mojej pracy po dwuletnim okresie kiedy to zakonczyłem pracę w szkole ?
Nie.
W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. Paulo Coelho

Roberto1
Przedmiot: Wychowanie fizyczne

Postautor: Roberto1 » 2014-09-24, 08:59

iluka pisze:
Roberto1 pisze:możliwość żebym wystąpił o ocenę mojej pracy po dwuletnim okresie kiedy to zakonczyłem pracę w szkole ?
Nie.

dziekuje za informacje. Czy można jakieś krótkie uzasadnienie wypowiedzi ?

Awatar użytkownika
iluka
Przedmiot: Język polski

Postautor: iluka » 2014-09-24, 16:40

par. 2.1 Oceny pracy nauczyciela dokonuje dyrektor szkoły, w której JEST zatrudniony nauczyciel.
W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. Paulo Coelho

Wróć do „Prawo oświatowe”