Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
nastawienie pisze:Mam pytanie do tych co pracują z Nową Erą "Nasze ćwiczenia". Był w czerwcu u nas przemiły pan konsultant, zaczarował wszystkie panie i rzekł, że dzieci oprócz ćwiczeń dostają też wyprawkę i zeszyty z ćwiczeniami do pisania i do liczenia. A potem przyszedł wrzesień i zostałyśmy z samymi ćwiczeniami. Teraz się przekopuję przez plan pracy na wrzesień i mam mieć piosenki z płyt ichniejszych i dzieci mają mieć liczmany z wyprawki, a ja robię coraz to większe oczy, bo nie wiem czy nie dostaliśmy i dostaniemy czy 'kiełbasa wyborcza' w szkole też zadziałała.
Ktoś ma? Ktoś dostał? Dzwonić do przemiłego pana konsultanta i pytać?
Oczywiście kodu też nie mam ale tu to już chyba do dyrekcji powinnam uderzyć.
Majka986 pisze:witam serdecznie wszystkich, dziewczyny potrzebuję pomocy dopiero rozpoczynam swoją karierę w szkole to mój pierwszy rok pracy samodzielnej z klasą III pracujemy na podręcznikach Razem w Szkole nigdzie nie mogę znaleźć żadnych przewodników metodycznych do tych podręczników, proszę o informację gdzie mogę je nabyć być może któraś z was je ma a już nie korzysta chętnie odkupię przyjmę każdą pomoc w postaci podręczników scenariuszy itp., oraz gdyby ktoś mógł się ze mną podzielić każdą wiedzą jak pracować jak sobie radzić w klasie na lekcji z dziećmi będę wdzięczna