Ja też miałam dziś ogólnie ciężki dzień, może ta pogoda taka dziwnie zmienna tak działa na człowieka, przynajmniej na Pomorzu jest dziwnie, zmiennie i zmiennie! Pozdrawiam Ela
To jeszcze coś to w moim przypadku świadomość, że za chwilę rozpoczynam kolejny dzień kursu.
Witam wszystkich z uśmiechem Jest to mój 1111 post na tym forum. Chyba będę miala dobry dzień.
Wszystkim belferkom i belfrom życzę miłego Mikołajkowego Dnia, wiele prezentów, uśmiechów i rodzinnych życzliwości w tym wyjątkowym dniu, pozdrawiam Ela z Pomorza
Witam tym razem z domowego komputerka.
Syn sprawił mi wspaniały prezent mikołajkowy. Zdał egzamin na prawo jazdy. Bardzo się cieszę.
Samych uśmiechów i wspaniałych mikołajkowych prezentów życzę
Malgala- progratuluj synowi . Mój brat już miał jeden egzamin, ale oblał na mieście. Może za drugim razem będzie już pozytywnie zaliczony sprawdzian
Mikołajki, sympatyczne święto, ale u mnie w szkole coraz bardziej nerwowo w związku ze zbliżającą się wizytacją... i co mi się najbardziej nie podoba, to fakt, że co niektórzy zaczynają powoli skakać sobie do gardeł Koszmar , dobrze, że już jestem w domciu i mogę Wam przesłać mikołajkowe pozdrowienia i uśmiechy
czesc dziewczyny i chłopaki
dzis był miły dzien, święto patrona naszej szkoły(Mikołaja Reja)
Był apel, przedstawienie, poczęstunek, prezydent...szkoła dostała od miasta prezent z tej okazji- Tv Lcd wielki jak stodoła+kino domowe+magnetofon ..i wszystko to trafi na Swietlicę. JUHUU!