Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Łosoś pisze:Taaaa ... Ale co z nauczycielami? Za co mają nagle tracić pracę- tyle lat studiów, szkoleń, podyplomówek, kursów, a teraz, kilkanaście lub mniej lat przed emeryturą na bruk..Młodzi to sobie jakoś poradzą, a ci starsi? Taka rewolucja= tysiące nauczycieli na bruk...Ja wiem, dobro dzieci najważniejsze. Ale ci nauczyciele też mają dzieci. I one będą żyć z zasiłków. Dzieci tych nauczycieli nie są ważne..?
haLayla pisze:Jak wylali szwaczki, to nie protestowałam. Nie byłam w końcu szwaczką. Gdy likwidowano PGR, to nie protestowałam. Nie byłam w końcu rolnikiem. Gdy likwidowano stocznie, to nie protestowałam. Nie byłam przecież stoczniowcem...
haLayla pisze: sami na to przez 25 lat sobie zapracowaliście.
koma pisze:haLayla pisze:Jak wylali szwaczki, to nie protestowałam. Nie byłam w końcu szwaczką. Gdy likwidowano PGR, to nie protestowałam. Nie byłam w końcu rolnikiem. Gdy likwidowano stocznie, to nie protestowałam. Nie byłam przecież stoczniowcem...
Ktoś tu plagiat popełnił?![]()
koma pisze:haLayla pisze: sami na to przez 25 lat sobie zapracowaliście.
Tak, tak...Gdy inni protestowali, my pilnowaliśmy ich dzieci, bo przecież "nauczyciel nie może opuścić uczniów".
Nie pamiętasz tych czasów...
Przypinaliśmy sobie kokardki na znak solidarności i do roboty! Bo tam dzieci same!
koma pisze:Uderz się w swoje piersi, chłopaku...tym bardziej, że durnowato napisałeś.
linczerka pisze:dushka, w dzisiejsze karcianki wszystko, co wymieniłaś nie wchodzi.
Świetlica, zajęcia specjalistyczne, praca z uczniem (zdolnym i z dysfunkcjami = kółka, zajęcia wyrównawcze).
Ot, takie zapędy.
Zaczniemy chyba ewidencjonować czas pracy.