Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
haLayla pisze:Jeżeli to nie jest prowokacja z twojej strony, to zachowanie dyrektorki jest dla mnie jednoznaczne. Zabierz swojego męża na tego grilla i przetnij wszystkie spekulacje.
Moge Cię koleżanko zapewnić, że nie jest to prowokacja. Pójdę na grila z moim mężem, będę nawet lepiej sie czuć. Dla tych starszych nauczycieli to bedzie szok.
Chien pisze:Moge Cię koleżanko zapewnić, że nie jest to prowokacja. Pójdę na grila z moim mężem, będę nawet lepiej sie czuć. Dla tych starszych nauczycieli to bedzie szok.
Z dziećmi również? Jak dla mnie to ewidentna prowokacja.
kuba_30 pisze:haLayla pisze:Jeżeli to nie jest prowokacja z twojej strony, to zachowanie dyrektorki jest dla mnie jednoznaczne. Zabierz swojego męża na tego grilla i przetnij wszystkie spekulacje.
Moge Cię koleżanko zapewnić, że nie jest to prowokacja. Pójdę na grila z moim mężem, będę nawet lepiej sie czuć. Dla tych starszych nauczycieli to bedzie szok.
Wiesz, antares moja dyrektor to naprawdę świetna osoba z pełnia otwartością na świat.
kuba_30 pisze:Chien pisze:Moge Cię koleżanko zapewnić, że nie jest to prowokacja. Pójdę na grila z moim mężem, będę nawet lepiej sie czuć. Dla tych starszych nauczycieli to bedzie szok.
Z dziećmi również? Jak dla mnie to ewidentna prowokacja.
Nie, nie mamy dzieci bo jak ? Na biologii sie spało ? I nie jest to prowokacja, ile razy mam to powtarzać
antares140 pisze:Podejrzewam, że Kuba użył skrótu myślowego. Jeśli żyją ze sobą, mieszkają czy ogólnie prowadzą gospodarstwo domowe to może dla siebie są jak mąż i mąż
Chien pisze:antares140 pisze:Podejrzewam, że Kuba użył skrótu myślowego. Jeśli żyją ze sobą, mieszkają czy ogólnie prowadzą gospodarstwo domowe to może dla siebie są jak mąż i mąż
To ja i dziewczynie też żona mam mówić?Generalnie wprowadzający post mógł sprawiać wrażenie kreowania obrazu Polski zasciankowej, nietolerancyjnej, itd. Stąd podejrzenia o prowokację.
Chien pisze:Tylko w dalszym ciągu nie wiem jak w Polsce możesz mieć męża. Związki jednopłciowe u nas ślubu zawrzeć nie mogą.
antares140 pisze:Polska jest troszkę tak hermetycznie zamknięta na wszelkie przejawy inności.
Z tym się nie zgodzę. Parę razy chodziłem po mieście w hałacie, jarmułce i z doczepionymi pejsami i nikt mi złego słowa nie powiedział. A jak zapytałem panów "dresów" za kim są to grzecznie mi odpowiedzieli, że kibicują siatkówce.antares140 pisze: Polska jest zaściankowa i nietolerancyjna.
antares140 pisze:Chien pisze:antares140 pisze:Podejrzewam, że Kuba użył skrótu myślowego. Jeśli żyją ze sobą, mieszkają czy ogólnie prowadzą gospodarstwo domowe to może dla siebie są jak mąż i mąż
To ja i dziewczynie też żona mam mówić?Generalnie wprowadzający post mógł sprawiać wrażenie kreowania obrazu Polski zasciankowej, nietolerancyjnej, itd. Stąd podejrzenia o prowokację.
My możemy zawierać związki małżeństwie, Kuba już nie może wiec podejrzewam, że dlatego mówi o swoim partnerze mąż. Polska jest zaściankowa i nietolerancyjna. Polska jest troszkę tak hermetycznie zamknięta na wszelkie przejawy inności. No ale to już dyskusja politologiczna a nie pedagogiczna.
antares140 pisze:Ja uważam, że Polaków trzeba powoli uczyć inności.
antares140 pisze: Polska jest zaściankowa i nietolerancyjna.