Prezent - sugestie

tu rozmawiamy o wszystkim czasami poważnie, czasami z przymrużeniem oka

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Cadence
Przedmiot: Język polski, Język angielski, Inne

Re: Prezent - sugestie

Postautor: Cadence » 2024-03-29, 16:45

Może coś ze sklepu Eveline? Ja go bardzo lubię mają wiele promocji, zestawy prezentowe. Dobre kosmetyki mają mnóstwo do pielęgnacji ciała, mgiełki, kosmetyki kolorowe do makijażu. Jest z czego wybierać. Np nowe balsamy Body Shot które są przefantastyczne

nataliamakowiecka
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka, Fizyka

Postautor: nataliamakowiecka » 2024-05-17, 11:10

voucher spa? :-)

equ

Postautor: equ » 2024-09-09, 11:00

A jakieś pomysły na prezent dla znajomych na nowe mieszkanie?

tebeka

Postautor: tebeka » 2024-09-09, 13:05

Ja ustaliłam to z gośćmi - dostałam karte do sinsay wiec kupię jakies ozdoby świąteczne . Dostałam urządzenie do pakowania próżniowego i talerzyki do ciasta z Chodzieży - mnie sami pytali co chcą bo nie chcą żebym dostała coś ci mi się nie spodoba i byli raczej zadowoleni ,ze mówię co mi się przyda . Jesli nie masz takiej możliwości, celowałabym w jakiś fajny gadżet kuchenny: https://ezakupowo.pl/Blendery-bezprzewodowe-c3385 Jak taki blender bezprzewodowy :)
Obrazek

equ

Postautor: equ » 2025-03-04, 13:58

Kapsułki? Nie polecam. NIe dość, ze kawa jest moim zdaniem kiepskiej jakości, to jeszcze jest to drogie. Jeśli masz pracowników i robisz kawę dodatkowo dla klientów to tych kapsułek będzie Ci szło na miejscu bardzo dużo.

Lepiej zerknij sobie naekspres do kawy dla firm od Tchibo Coffee Service. Na miejscu mozesz się dopytac co wybrać, powinni dobrać mało awaryjne urządzenie dostsoowane do budżetu jakim dysponujesz

Phoenixed
Kto: pedagog
Przedmiot: Język hiszpański

Postautor: Phoenixed » 2025-03-06, 11:29

equ pisze:A jakieś pomysły na prezent dla znajomych na nowe mieszkanie?half body sexdoll

Możesz także wybrać zestaw filiżanek lub kubków do salonu, elegancką poduszkę lub koc, aby stworzyć przytulną atmosferę.

Innym praktycznym prezentem może być karta podarunkowa do sklepu z artykułami gospodarstwa domowego, dająca obdarowanemu możliwość wyboru tego, czego naprawdę potrzebuje.sex dolls cheap

To są praktyczne prezenty, które przychodzą mi do głowy w tej chwili haha :D :D :D
naprawdę zdeterminowana osoba znajdzie rozwiązanie. futa sex doll

Wróć do „Pogaduszki”