Dzięki za odpowiedź

poprawiłam tytuł -renati23
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Miel pisze: Jestem teraz na kursie przygotowawczym do CPE, egzaminy w czerwcu.Czy, zakladajac oczywiscie ze zdam
, mam prawo uczyc angielskiego w Polsce? Czy powinnam zrobic cos jeszcze, np CELTA?
ŚWIADECTWA POTWIERDZAJĄCE ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓW OBCYCH
1. Podstawowa znajomość języka:
1) Język angielski:
a) First Certificate in English (FCE), Cambridge University, ocena A lub B,
b) TOEFL - Test of English as a Foreign Language (z wynikiem 173-213 pkt - dawne 500-550 pkt z testu, najmniej 3,5 pkt z pracy pisemnej - TWE, i najmniej 50 pkt z egzaminu ustnego TSE), Educational Testing Service, Princeton, USA.
2. Zaawansowana znajomość języka:
1) Język angielski:
a) Certificate in Advanced English (CAE), Cambridge University, ocena A, B lub C,
b) TOEFL - Test of English as a Foreign Language (z wynikiem 213-250 pkt - dawne 550-600 pkt z testu, najmniej 4,5 pkt z pracy pisemnej - TWE, i najmniej 50 pkt z egzaminu ustnego - TSE), Educational Testing Service, Princeton, USA.
3. Biegła znajomość języka:
1) Język angielski:
a) Certificate of Proficiency in English (CPE), Cambridge University, ocena A, B lub C,
b) TOEFL - Test of English as a Foreign Language (z wynikiem powyżej 250 pkt, dawne 600 pkt z testu, najmniej 5 pkt z pracy pisemnej - TWE, i powyżej 50 pkt z egzaminu ustnego - TSE), Educational Testing Service, Princeton, USA.
Miel pisze:No i czy po 3 latach od skonczenia studiow i nie podjecia pracy moje kwalifikacje sie jeszcze licza![]()
Pozdrawiam i bardzo prosze o odpowiedz.