Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
miwues pisze:I tak masz szczęście, że ma się skończyć na naganie. Gdybyś był moim synem, tobyś za takie zachowanie wobec nauczycielki chyba z tydzień na tyłku nie usiadł! Już ja bym sobie poradził z twoim rozwydrzeniem, jestem tego zupełnie pewien.
Uczeń_Krystian pisze:Taki mam charakter i nie zmienię tego niestety. A pedagog nie obraziłem niczym innym po za śmiechem wywołanym groźbą nagany za pójście do sklepiku szkolnego.
Uczeń_Krystian pisze:Gdy po drugim dzwonku na lekcje poszedłem do sklepiku Pedagog za uwarzyła mnie i kolegę po czym zawołała nas do siebie a my jak sama pani pedagog stwierdziła zachowaliśmy się chamsko (oczywiście tu przyznaje Jej racje) czyli poszliśmy sobie.
Uczeń_Krystian pisze:ja nie mogłem się powstrzymać od śmiechu i Pani zaczęła jeszcze bardziej się denerwować
Uczeń_Krystian pisze:Pedagog zwróciła mi uwagę abym opuścił ręce na co ja odpowiedziałem że nie mogę ponieważ mam kontuzje i wyprostowanie rąk mnie boli, ale mniejsza o to
Uczeń_Krystian pisze:Ciekawe metody wychowawcze pan stosuje
malgala pisze:A już miałam nadzieję, że zdecydujesz się na pewne przemyślenia po moim poście. Jednak widać, że nie dostrzegasz swojej winy ani chamskiego zachowania.
Uczeń_Krystian pisze:Po prostu mam dostać naganę na koniec roku za to że się śmiałem
|||Anonymous||| pisze:Witam.
miwues, dopiero zaczynam pisać na tym forum, lecz pierwszy raz spotykam taką osobę, która tak poniża innych (i to na forach publicznych!). Zastanawiam się, dlaczego Pan/Pani tak bardzo agresywnie podchodzi do ucznia.
No, nie... jakaż kompetencja...|||Anonymous||| pisze:Za śmianie nie można dostać nagany.
to wyżej masz wyjaśnienie.miwues pisze:Nie za to, że się śmiałeś. Dostałeś naganę za przekroczenie wszelkich dopuszczalnych granic, za zachowanie niegodne ucznia, niegodne człowieka.
Po ostrzeżeniach też można się "obawiać", lecz tu nie w tym sęk. Jak chłopak sam przyznał, zachował się chamsko. Ja bym dodała jeszcze, że bezczelnie. I wcale nie zdziwiałabym się, gdyby takową naganę otrzymał.|||Anonymous||| pisze:Zapewne nie dostaniesz nagany. Nie ma się czego obawiać po słownych "ostrzeżeniach", ale gdy dostaniesz już pismo lub coś w tym stylu, to możesz się bać.
Ingeborga pisze:|||Anonymous||| napisał/a:
Za śmianie nie można dostać nagany.
No, nie... jakaż kompetencja...On nie dostał nagany za śmiech! Czyżbyś nie przeczytał całego wątku?
Właśnie. Czyż za śmianie się/wygłupy podczas lekcji nie można dostać punktów ujemnych? Przecież nie ma tego w regulaminie! Ehh... nie przewidzieli. A wracając do tematu - ignorowanie poleceń nauczyciela, w dodatku śmiech jako odpowiedź na polecenie...|||Anonymous||| pisze:Czy ja napisałem, że dostał naganę? Tylko go powiadamiam, że za takie coś nie można dostać nagany!
Ingeborga pisze:A jeśli wolisz dyskutować, czy za śmiech...twoja sprawa.
Ingeborga pisze:Czyż za śmianie się/wygłupy podczas lekcji nie można dostać punktów ujemnych? Przecież nie ma tego w regulaminie! Ehh... nie przewidzieli.