Z uśmiechem witaj każdy dzień

tu rozmawiamy o wszystkim czasami poważnie, czasami z przymrużeniem oka

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Awatar użytkownika
Ingeborga

Re: Z uśmiechem witaj każdy dzień

Postautor: Ingeborga » 2008-03-15, 17:40

malgala pisze:Smoczek skacze z radości, bo ja taka niepoprawna optymistka jestem i zawsze staram się widzieć te jaśniejsze strony życia :mrgreen:
to niepoprawna marzycielka uśmiecha się do niepoprawnej optymistki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...

Awatar użytkownika
malgala
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka

Postautor: malgala » 2008-03-15, 20:56

Ingeborga pisze:niepoprawna marzycielka uśmiecha się do niepoprawnej optymistki

niepoprawna optymistka przekazuje je dalej :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2008-03-16, 08:33

Ja tylko na chwilę przesłać poranne uśmiechy :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:

Awatar użytkownika
Ingeborga

Postautor: Ingeborga » 2008-03-16, 09:14

To ja też :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
...

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2008-03-16, 17:50

Czyżby tylko dwie forumowiczki było stać dziś na uśmiech?
Chcecie ponury przedświąteczny nastrój wprowadzić?
Proszę się uśmiechnąć, a wszystko stanie się łatwiejsze.

Awatar użytkownika
ann
Przedmiot: Historia, Geografia, Informatyka, ...

Postautor: ann » 2008-03-16, 18:23

malgala pisze:Czyżby tylko dwie forumowiczki było stać dziś na uśmiech?

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tyle wystarczy ? :P
Prywatnie żyję tak, jak każdy:
Jem, piję, sypiam, patrzę w gwiazdy

Awatar użytkownika
Ingeborga

Postautor: Ingeborga » 2008-03-16, 18:33

ann pisze: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tyle wystarczy ? :P

Mało :P
Ja daję tyle, chociaż dzisiaj nie mam specjalnie nastroju, ale może od tych uśmiechów humor mi sie poprawi: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
...

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2008-03-16, 18:41

Już lepiej. Też mi się humor poprawił po takiej porcji uśmiechów. zapracowana jestem, ale zaglądam tu i się uśmiecham :D :mrgreen: :D

Awatar użytkownika
chiczi

Postautor: chiczi » 2008-03-16, 22:19

Witam i przepraszam za brak uśmiechów z mojej strony :!:
Miałam zajęcia kursowe, ale już nadrabiam braki w uśmiechaniu się :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Od jutra rekolekcje- przed wizytą w Kościele uczniowie uczestniczą w dwóch lekcjach :? :? :?
Szczerze- pierwszy raz spotkałam się z taką organizacją :wink:

Awatar użytkownika
Ingeborga

Postautor: Ingeborga » 2008-03-16, 22:34

Poszłam na spacer... przez uliczki i ulice... przez pola i drogi... widziałam ludzi, coś krzyczeli do mnie. Nie potrafiłam rozróżnić słów... widziałam tylko ich łzy... potem zrozumiałam... krzyczeli, że świat jest zły, że zabrakło w nim dobra i przyjaciół... krzyczeli, że oni są martwi i nic więcej nie zdziałają... krzyczeli, że ja jeszcze żyję, mam wolę, mam jakieś siły... kazali mi zapamiętać, że życie ma się jedno... a oni... byli tacy smutni, zapłakani i brudni... kazali mi zapamiętać, że trzeba kochać życie i nie tylko wtedy, gdy jest się na szczycie, ale również wtedy, gdy ból i rozpacz tłumią krzyk w piersi, gdy myślimy, że jesteśmy pierwsi i ostatni, którzy cierpią... prosili, bym przekazała innym...

Przekazuję... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2008-03-17, 07:31

Uśmiecham się porannie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i zmykam do szkółki.
Przekażcie ten uśmiech dalej.

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2008-03-17, 13:19

Popołudniowe uśmiechy dla wszystkich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
chiczi

Postautor: chiczi » 2008-03-17, 13:43

Witam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Nosferata
Przedmiot: Inne

Postautor: Nosferata » 2008-03-17, 18:17

:) - jeden mój

Awatar użytkownika