Owszem, miło jest przeczytać, że coś się podoba. Ale przecież jak plik jest wiele razy ściągany to też chyba o czymś świadczy. Niektóre faktycznie powinny zostać, szczególnie te, w których Inga podaje nazwy i te zostawiłam. Wiele natomiast było takich (w tym i moje), gdzie tylko padały stwierdzenia "a u mnie jeszcze nie kwitną", "ja chcę wiosny" itp. Wśród tych komentarzy zdjęcia gdzieś ginęły. Było nawet tak, że na jednej stronie był jeden lub dwa posty ze zdjęciami, a pozostałe bez, a jedna to całkowicie bez zdjęć była.
Dziewczyny, wpadłam w wir porządków. Też mi sie te komentarze podobały, ale nie chciałam, żeby przysłoniły zdjęcia. Moim zdaniem było ich zbyt dużo i jak zaczęłam porządkować, to nie mogłam zrobić tego metodą "co drugi lub trzeci". Szkoda tylko, że nie wpadłam na pomysł zapytać was wcześniej co o tym sądzicie. No ale stało się.
Ingeborga pisze:Edzia - może założymy wątek "Komentarze do zdjęć"?
Myślę, że nie ma takiej potrzeby. Strajmy się tylko nie pisać zbyt wielu postów między tymi ze zdjęciami. Myślę, że 3-4 na temat wyżej zamieszczonego zdjęcia zupełnie wystarczą. Inaczej rozbudujemy temat do takich rozmiarów, że nikomu nie będzie się chciało do niego od początku zaglądać i pozostanie tylko do użytku dla stałych na nim bywalców.