A na Podkarpaciu dziś pięknie świeci słoneczko
Robiłam porządki w ogródku, troszkę mi dzieci pomogły, bo miały dziś wolny dzień od szkoły. Już jest dużo ładniej, choć jeszcze dużo pracy trzeba tam włożyć. Ale ja lubię taką pracę
i jakie jest podejście Was nauczyciele do mnie,-ucznia wyrażającego swoje poglądy??
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurzyć, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Przemysławie - nie raczyłeś nawet zauważyć mojej argumentacji w temacie, tak jesteś przesłonięty swoimi żalami/ideą. Nie pisz więc, że szukamy konfliktu czy uciekamy przed rozmową.
ale mam wrażenie, że potraktowaliście mnie "po macoszemu"...
tak się czuje z powodu zamknięcia tematu.
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurzyć, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Popołudniowe uśmiechy dla wszystkich przemęczonych nadmiarem lub brakiem obowiązków. malgala, może usuniesz te nie potrzebne posty dotyczące telefonów i ignorowania, to temat do uśmiechów i luźnych pogaduszek, a nie do szukania konfliktów.
Cała natura jest chemią, a ród ludzki akademią:
Całe twe życie w tej szkole, rozpędzaj w ciężkim mozole...