Ja już po pracy, ale...Dziś jeszcze czeka mnie komers...dosyć dziwny...bo na początku-jako gość - mam skontrolować uczniów, czy nie wnoszą alkoholu i obowiązkowo mam być do końca imprezy i "uważać" na młodzież , by bezpiecznie wróciła do domu
Dziękuję renati23 za życzenia żeby tak jeszcze te marzenia o pracy w szkole się spełniły to byłabym chyba najszczęśliwsza na świecie. A tymczasem tylko słyszę "wszystkie miejsca obsadzone" No cóż może się coś trafi po wakacjach.
Danow, nie ma za co ja odpoczywam przed komputerkiem czytam posty, przeszukuje stronki, muszę jeszcze przygotować zagadnienia i zestawy na egzamin poprawkowy
Dziś mama wybiera się do kwiaciarni, by kupić bukiety dla nauczycieli na jutro, postanowiliśmy kupić kilka pojedynczych kwiatków dla fajniejszych przedmiotowców, takie średnie bukiety dla wychowawczyni i nauczycielki, która przygotowywała mnie do konkursu z angielskiego i takie porządne dla pani dyrektor i anglistki, która mnie zainspirowała swoją osobą do nauki tego pięknego języka
As I kissed her goodbye I said, all beauty must die And lent down and planted a rose between her teeth
Bal gimnazjalny udany . Młodzież wspaniale się bawiła i ja od czasu do czasu z nimi potańczyłam Przed południem spotykamy się w szkole- klasy drugie żegnają trzecioklasistów Miłego dnia