ile mniej wiecej wynosi placa dla stazysty? jutro mam rozmowe, przeniesli miz dzisiaj na jutro;P
troche sie obawiam;) ale jestem dobrej mysli;)
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
na dzień dzisiejszy z przygotowaniem pedagogicznym 1418 zł brutto, bez pp. 1248 zł.smv pisze:ile mniej wiecej wynosi placa dla stazysty?
edzia pisze:na dzień dzisiejszy z przygotowaniem pedagogicznym 1418 zł brutto, bez pp. 1248 zł.smv pisze:ile mniej wiecej wynosi placa dla stazysty?
Skąd takie informacje? Przecież minimalne wynagrodzenie wynosi obecnie 1126 zł. Oczywiście od podanych kwot odejmujesz około 1/3 na wszelkie potrącenia.700-800 zł..
edzia pisze:Skąd takie informacje? Przecież minimalne wynagrodzenie wynosi obecnie 1126 zł. Oczywiście od podanych kwot odejmujesz około 1/3 na wszelkie potrącenia.700-800 zł..
edzia pisze:po licencjacie jest faktycznie mniej, 1248 z pp. oraz 1101 bez pp., porównajcie tutaj: http://bip.men.gov.pl/akty_prawne/rozpo ... 080311.pdf
smv pisze:dzis mam rozmowe;) wish me luck!
chiczi pisze:smv pisze:dzis mam rozmowe;) wish me luck!
Czekamy na relację z rozmowy
smv pisze:jupi! dostalam prace:) nie wiem jeszcze w jakich klasach ale wazne ze mam jestem happy!;) problem tylko taki ze bede dojezdzala prawa jazdy nie mam...no ale to nic:-) sa busy, pksy....
smv pisze:nie da sie tego jakos zrobic zeby wydawnoictwo wyslalo za darmo?? ale tylko dla mnie??
smv pisze:jakos to bedzie;)