Można to zmienić następująco:
U góry klikamy w Profil . Uzupełniamy pole Przedmiot nauczania. Zatwierdzamy guzikiem Wyślij na samym dole strony.
Zachęcam do uzupełnienia profilu.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
mihauu pisze:Dołożyłem dodatkowe pole w profilu użytkownika : Przedmiot nauczania . Nie jest ono obowiązkowe, ale myślę że będzie przydatne i pozwoli się Wam lepiej odnaleźć
relicher pisze:renati, jak Ci chodzi mozilla
ann pisze:Nie wiem, jak renati, ale mnie chodzi świetnie![]()
ann pisze:relicher pisze:renati, jak Ci chodzi mozilla
Nie wiem, jak renati, ale mnie chodzi świetnie![]()
A teraz chwilowo jestem zmuszona korzystać z opery
relicher pisze:Własnie widzę... mi mozilla xle chodziła, a na dodatek blokowała Explorer`a. Nie lubie pomarańczowego, a uwielbiam niebieski. Wybór przeglądarki chyba już nie budzi wątpliwości
ann pisze:Jesteś otwarty na ludzi?![]()
Ingeborga pisze:A co do pola w profilu, to może uzupełnię, chociaż ja, jako uczennica raczej nie potrzebuję![]()
relicher pisze:PS: renati, jak Ci chodzi mozilla
relicher pisze:Z tej wersji Explorer`a korzystam może nawet pół roku, nagle przeniosłem się do innej przegladarki, gdzie wszystko było niezrozumiałe i w " rażącym dla oczu kolorze", bo przecież niebieski i pomarańczowy to kolory kontrastowe.
ann pisze:Jesteś otwarty na ludzi?
relicher pisze:Nie o to mi chodziło, można powiedzieć, że "wychowałem się na Explorerze" i mam go w najmniejszym paluszku
relicher pisze:To była dla mnie różnica, która łatwo sobie wyobrazić na przykładzie wersji Worda, 2003 i 2007. Opracuj kilka stron na Wordzie 2007 i przejdź na 2003, to zrozumiesz. Explorer 7.0 jest na zakładki podobnie jak Word 2007.
relicher pisze:W efekcie delikatnie mówiąc " rozgrzałem się doczerwoności" i postanowiłem sobię, że już nigdy nie spróbuję z mozilą. Po przygodzie z mozillą, nie chce mi się próbować Opery.
ann pisze:BTW - co do MS Worda... Wersja 2007 (całego Office'a zresztą) jest dla mnie o niebo lepsza (i wygodniejsza) niż poprzednie.