Części mowy - na gazetkę ścienną w kl.III

prośby o namiary na plany wynikowe, konspekty i inne materiały

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Awatar użytkownika
haLayla
Kto: uczeń
Przedmiot: Inne

Re: Części mowy - na gazetkę ścienną w kl.III

Postautor: haLayla » 2008-08-26, 22:14

A ja pozwolę sobie napisać jeszcze epilog do tej pasjonującej partyjki ping-ponga na wzajemne argumenty.

Nie widzę powodów, aby zastanawiać się nad swoją osobą, bo ja nie atakuję ludzi proszących o radę i staram im się pomóc jak umiem, a jeśli nie umiem, to nie piszę w ich temacie. Twoje posty nie wniosły nic, poza oskarżeniami, oraz kpiną z osoby proszącej o pomoc. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że próbowałaś urządzić flamewar.

Argument co do mojego młodego wieku, potraktuję jako argumentum ad personam i jako taki mógłbym pominąć w swojej wypowiedzi, ale to aż się prosi. Wytknęłaś mój młody wiek tylko dlatego, że brakowało ci innych argumentów. A niestety, spotkałem zarówno bardzo mądrych młodych ludzi, jak i kompletnie oderwanych od rzeczywistości ludzi starszych. Dlatego podnoszona tutaj kwestia wieku jest dla mnie niepoważna.
<3

tsiasia

Postautor: tsiasia » 2008-08-26, 22:20

Droga Dushko! Wiesz myślałam, że na forum możemy rozmawiać, prosić, komentować. Dlatego też ja od jakiegoś czasu tu zaglądam. Dziś szczerze mówiąc zaskoczyła mnie Twoja postawa. Jeżeli nie chcesz pomóc - bardzo Ci dziękuję - nie krytykuj bo naprawdę nieładnie.
Fakt faktem gazetki sama siedzę i robię. Trafiłam do szkoły, w której naprawdę nic nie ma. Przecież nie prosiłam o namalowanie obrazu tylko o materiał, który pewnie wisi na niejednej klasowej gazetce, może ktoś przypadkiem sam to robił i ma to w komputerze. Bardzo by mi to pomogło i zaoszczędziło trochę czasu! Wiesz zdziwiłabyś się jaką gazetkę właśnie skończyłam przygotowywać.
Wprowadziłaś niemiłą atmosferę i właśnie zaczęłam wątpić w sens proszenia o pomoc.
Popieram poprzednika - może zapisz się na aerobik - jak widzisz inni też mogą być niemili!!!
Zamykam rozmowę - dzięki za pomoc - nie chcę już w niej uczestniczyć:(

tsiasia

Postautor: tsiasia » 2008-08-26, 22:23

PS
Pozdrawiam i dziękuję [uczniowi] ha Layla :)

Wróć do „Poszukuję ...”