Z uśmiechem witaj każdy dzień

tu rozmawiamy o wszystkim czasami poważnie, czasami z przymrużeniem oka

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Awatar użytkownika
Gigi20
Kto: uczeń
Przedmiot: Język polski, Historia

Re: Z uśmiechem witaj każdy dzień

Postautor: Gigi20 » 2008-09-27, 17:49

Uśmiecham się w sobotnie popołudnie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Odrabiam prace domową na poniedziałek. Jestem szczęśliwa, że mam taką wspaniałą wychowawczynię. Myślałam, że ja mam pecha do wychowawców ale los się do mnie uśmiechnął. :D
Cała natura jest chemią, a ród ludzki akademią:
Całe twe życie w tej szkole, rozpędzaj w ciężkim mozole...

Awatar użytkownika
Ingeborga

Postautor: Ingeborga » 2008-09-27, 19:15

Gigi20 pisze:Jestem szczęśliwa, że mam taką wspaniałą wychowawczynię
Ja też. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie oddam :wink: :lol:
...

edzia

Postautor: edzia » 2008-09-27, 21:12

chiczi pisze:Hmmm...nie wiem, czy też tak macie- wątek "Z uśmiechem witaj każdy dzień" ładuje się bardzooo długo
Ja tak mam :(

Może czas zacząć nowy wątek uśmiechowy?

Gigi20 pisze:Jestem szczęśliwa, że mam taką wspaniałą wychowawczynię.
Ingeborga pisze:Ja też.
Napiszcie coś więcej :D :D :D

Awatar użytkownika
Ingeborga

Postautor: Ingeborga » 2008-09-27, 22:29

edzia pisze:Może czas zacząć nowy wątek uśmiechowy?
Albo nowy "Pogaduszki o wszystkim i o niczym" ;) :)
edzia pisze:Napiszcie coś więcej
Scharakteryzować? ;)
...

Awatar użytkownika
malgala
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka

Postautor: malgala » 2008-09-27, 22:32

edzia pisze:chiczi napisał/a:
Hmmm...nie wiem, czy też tak macie- wątek "Z uśmiechem witaj każdy dzień" ładuje się bardzooo długo
Ja tak mam :(

u mnie wchodzi szybko :P

Awatar użytkownika
malgala
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka

Postautor: malgala » 2008-09-28, 08:15

Uśmiecham się w ten niedzielny ranek życząc wszystkim pogodnej i miłej niedzieli
:D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:

Awatar użytkownika
renati23
Administrator
Przedmiot: Inne

Postautor: renati23 » 2008-09-28, 08:43

Niedziela, niedziela - słodkie lenistwo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

eldog

Postautor: eldog » 2008-09-28, 11:46

Faktycznie niedziela to słodkie lenistwo, zwłaszcza dla mnie bo jestem po obchodach 18 urodzin młodego chłopaka z mojej rodziny!
Wyobraźcie sobie, że ja stara baba wspaniale bawiłam sie w gronie zarówno starszej młodzieży będącej mniej więcej w moim wieku, jak i w gronie młodych ludzi, którzy byli troche jednak młodsi ode mnie!
Super impreza, a teraz niedzielny relaks, pozdrawiam wszystkich!
Umiesz liczyć, to licz w życiu tylko na siebie!

Awatar użytkownika
karaeska

Postautor: karaeska » 2008-09-28, 11:52

Uśmiecham się szerokooooo po wyczerpującym wieczorze i umówionym spotkaniu na następną sobotę... I jeszcze następną...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
chiczi

Postautor: chiczi » 2008-09-28, 12:02

edzia pisze:chiczi napisał/a:
Hmmm...nie wiem, czy też tak macie- wątek "Z uśmiechem witaj każdy dzień" ładuje się bardzooo długo
Ja tak mam

Edzia, chyba nasze komputery strajkują :wink:

Uśmiecham się niedzielnie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

edzia

Postautor: edzia » 2008-09-28, 13:23

chiczi, wykombinowałam, że to najprawdopodobniej z tego, iż mamy ustawione pokazywanie 100 postów na stronę :( Jak przestawiłam na 15 na stronę, to wątek otwiera się bez problemu. Podobnie ma się wątek ze zdjęciami. Czyli za dużo "grafiki" jest na tej stronie (uśmiechy relichera :twisted: )

Awatar użytkownika
renati23
Administrator

Postautor: renati23 » 2008-09-28, 13:45

edzia pisze:mamy ustawione pokazywanie 100 postów na stronę :( Jak przestawiłam na 15 na stronę, to wątek otwiera się bez problemu.

dziewczyny, ja mam ustawione właśnie na 15 postów :wink:

Awatar użytkownika
chiczi

Postautor: chiczi » 2008-09-28, 14:48

Edzia, ślicznie dziękuję za wskazówkę :jupi:
Ustawiłam na 15 postów i wątek chodzi jak burza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gigi20
Przedmiot: Język polski, Historia

Postautor: Gigi20 » 2008-09-28, 14:52

Ingeborga pisze:Nie oddam

Ja też nie.
edzia pisze:Napiszcie coś więcej

Co tu dużo gadać, przez 3 lata w gimnazjum miałam wychowawczynię, która na każdym zebraniu z rodzicami mówiła, że robimy wszystko źle. Co złego zdarzyło się w szkole to napewno klC.

Teraz to niebo a ziemia. Nie ma porównania, kobieta z charyzmą. Od pierwszej lekcji wszystkim przypadła go gustu. Widać, że robi to co lubi. :D
Cała natura jest chemią, a ród ludzki akademią:

Całe twe życie w tej szkole, rozpędzaj w ciężkim mozole...

edzia

Postautor: edzia » 2008-09-28, 16:14

chiczi, ja bym jednak wolała mieć ustawione te 100 czy 50 postów na stronę, łatwiej się czyta długie wątki. Tylko ta grafika! Że też się musi tak długo ładować!

A przy okazji prośba do relichera :D - nie mógłbyś przeedytować swojego postu i tych swoich 6 465 buziek-uśmiechów zamienić na jedną lub kilka buziek z jakimś dopiskiem "sześć tysięcy uśmiechów" czy "milion usmiechów" czy jak tam chcesz, co? :wink:

Wróć do „Pogaduszki”