Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
kamela pisze:Niestety nie nauczyłam się nigdy grać ani w brydża, ani w remika.
haniux pisze:kamela napisał/a:
Niestety nie nauczyłam się nigdy grać ani w brydża, ani w remika.
Chciałabym mieć to szczęście i nie umieć Brydż, czyli młodość moich rodziców, zawsze im brakowało czwartego to mnie nauczyli
TheManCalledTea pisze:Uwielbiam także przesiadywać w moim domku letniskowym podczas weekendów i spijać spokojnie kolejne piwa.
chiczi pisze:TheManCalledTea pisze:Uwielbiam także przesiadywać w moim domku letniskowym podczas weekendów i spijać spokojnie kolejne piwa.
Szczęściarz![]()
![]()
, ale ja tam wolę zimną coca-colę zamiast piwa
. Noo chyba, że jest akurat czerwone winko, to nie odmówię
daughter pisze:A oprócz tego uwielbiam muzykę, koncerty. Ostatnio pearl jam w Chorzowie- mogłabym co tydzień chodzić na takie koncerty
haniux pisze:Przy małych dzieciach Drodzy Nauczyciele dyskutują o trunkach? Oj - nieładnie!
daughter pisze:A ja lubię robić zdjęcia. Nie mówię, że fotografuję, bo to dla mnie takie wielkie słowo. W sferze moich niemożliwych do spełnienia marzeń jest np. produkowanie kartek z moimi zdjęciami. Pewnie gdybym nie była nauczycielem, to starałabym się zająć zdjęciami na serio.
chiczi pisze:Upsss...zapomniałam o obecności na forum naszej młodszej koleżanki, ale co ona jeszcze robi na forum
Marsz do łózeczka i nie podsłuchiwać starszych
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam Cię haniux
chiczi pisze:A może pochwalisz się nam haniux jakimiś fotkami, cio![]()
haniux pisze:Może się pochwalę... Ale myślę, że innym razem
chiczi pisze:Trzymam Cię za słowo. Ja słowa dotrzymałam
![]()