Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
p0j0 pisze:Co do tego , czy jestem nauczycielem, to może jednak poczytać moje wypowiedzi, albo obejrzeć publikacje, wejść na moją stronę. A POTEM SIĘ WYPOWIADAĆ i podważać kompetencje?
dwa ostatnie przypadki zgłosiłem moderatorowi bo jedna nie przeszła weryfikacji, a druga, to... żal mówić... . Co do naiwności, hm... faktycznie jestem tu od niedawna i inaczej wyobrażam sobie pracę moderatora, który powinien pewne rzeczy na forum kontrolować. Przynajmniej tak jest na innych forach. Tu nawet nie otrzymałem od niego / raczej od niej/odpowiedzi...
.malgala pisze:Twoje posty też na pisane przez nauczyciela raczej nie wyglądają.
p0j0 pisze:Naprawdę jest wiele innych ciekawych miejsc w sieci, żeby podzielić się swoimi pomysłami i pomóc innym, bo z tego powodu tu się zapisałem. Doszedłem do tego poziomu, że już nie muszę walczyć o kolejne punkty do awansu zawodowego np. zamieszczać publikacji na stronie, czy szukać gotowych materiałów, bo tworzę je sam.
p0j0 pisze:Wiadomość wysłana do użytkownika Nosferata jako PW. Zdaje się, że tam był dopisek "moderator"
p0j0 pisze:Po drugie to nie ja do Ciebie miałem jakieś wątpliwości, tylko Ty do mnie, po "objechaniu" nieuczciwego użytkownika. Jakoś do tych "dziwnych" użytkowników nikt nie zgłaszał zastrzeżeń, a do mnie i owszem:
malgala napisał/a:
Twoje posty też na pisane przez nauczyciela raczej nie wyglądają.
.
Uważam taki przytyk za niestosowny. Jeżeli faktycznie to Ty jesteś moderatorem tego forum, to ja uprzejmie dziękuję za współpracę.
edzia pisze:A dziwiłam się, dlaczego Jethro Tull zawsze cytuje, zanim odpowie. Nawet, przyznam, trochę mnie to denerwowało. Teraz rozumiem.