Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
dushka pisze:Aczkolwiek lepsza powaga, niż tyłek na wierzchu i biust wybijający zęby
dushka pisze:Aczkolwiek lepsza powaga, niż tyłek na wierzchu i biust wybijający zęby![]()
Właśnie za takie pomysły uwielbiam to forummalgosi35 pisze:Studenci piszą sprawdzian a ja chodzę sobie po sali pilnując. W pewnej chwili stwierdzam, że chłopcy to mają straszne życie. Tyle gołych półdupków przed sobą a tu trzeba się skupiać na sprawdzianie.
Wszyscy panowie dostali ocenę wyżej i zapowiedź, że tak już będzie jeśli panie nie bedą w bardziej wydoczny sposób maskowały swoich wdzięków.
edzia pisze:Właśnie za takie pomysły uwielbiam to forummalgosi35 pisze:Studenci piszą sprawdzian a ja chodzę sobie po sali pilnując. W pewnej chwili stwierdzam, że chłopcy to mają straszne życie. Tyle gołych półdupków przed sobą a tu trzeba się skupiać na sprawdzianie.
Wszyscy panowie dostali ocenę wyżej i zapowiedź, że tak już będzie jeśli panie nie bedą w bardziej wydoczny sposób maskowały swoich wdzięków.
E tam, ja i tak ten pomysł zamierzam wykorzystaćmiwues pisze:Gdyby nauczyciel w szkole dał takie "oceny wyżej" zaraz byłaby skarga do KO i nieskończące się zarzuty: a czy to jest w pso? a wso?
Hmm... Przyznam, że nie załapałam. że niby nieumiejętność nauczycieli pogłębia problemy wychowawcze uczniów? Może jakiś przykładzik?676 pisze:pogłębi problemy wychowawcze sporej części młodzieży
Hmm... Przyznam, że nie załapałam. że niby nieumiejętność nauczycieli pogłębia problemy wychowawcze uczniów? Może jakiś przykładzik?
A poza tym to więcej zaufania dla kompetencji nauczycieli!
Znasz nauczycieli, którzy wystawiając ocenę, wykorzystują autonomię w ocenianiu w sposób anarchiczny, np. tak, jak pisałeś w poprzednim poście?