czy jest gdzieś zapis że nauczyciel stażysta ma obowiązek pisac konspekt do każdej przeprowadzonej lekcji?
wg mnie to tworzenie niepotrzebnej papierologii, noi strata czasu
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
edzia pisze:A jeśli ktoś nie pisze, to znaczy, że ma wszystko w głowie (i pamięta wszystko po kolei?)?Jak Wy to robicie? Albo... improwizujecie może?
ala.forum pisze:andulencja, ja robie dokladnie tak samo, jak mi beda kazac pisac konspekty to chyba im powiem zeby mi pokazali gdzie jest taki zapis ze trzeba ....
ala.forum pisze:dyrektor nie moze sobie wymyslac takich rzeczy, czy moze jest gdzies zapis ze moze?
Uff... a ja już myślałam, że tylko ja taka nadgorliwa albo niezorganizowana, że muszę mieć to wszystko pozapisywane, po swojemu oczywiście.Andulencja pisze:ale notatki do lekcji prowadzę do tej pory.
Nie radzę. Podstawą prawną może tu być polecenie dyrektora.ala.forum pisze:jak mi beda kazac pisac konspekty to chyba im powiem zeby mi pokazali gdzie jest taki zapis ze trzeba ....
Sama pisałaś, że jjakieś tam swoje notatki prowadzisz, więc może te notatki wystarczą?ala.forum pisze:po co je pisac skoro mi nie są one potrzebne?