Witam serdecznie i bardzo dziękuję za zainteresowanie się moim pytaniem. Odnosnie tego projektu przewidzianego na 2008 / 2009 to zdaje sobię z tego sprawę, jednak najbardziej denerwuje mnie fakt, że w sumie na nadchodzący rok szkolny brak jakichkolwiek wytycznych.
Z tego co Pan napisał, organizacja lekcji jezyka angielskiego w nadchodzącym roku szkolnym ma być taka jak obecnie? Czy to znaczy że bedą przeznaczone pieniądze na kontunuację projektu - 2 godziny angielskiego dla pierwszaków i sukcesywnie 2 godziny równiez dla uczniów klasy drugiej, którzy już w tym roku byli objęci projektem?
Poprostu chciałabym troszkę bardziej zorientowac sie w temacie a jak narazie nie wiele mam informacji na ten temat. Poprostu nie mam zielonego pojęcia na ile godzin w tygodniu planowac sobie lekcje, jaki podręcznik, itd. W ubiegłym roku było mówione, ze pierwszaki będą miały tylko 1 godzinę w tygodniu ( chodzi mi oczywiście o to, że taka organizacja roku szkolnego była zaplanowana przez nasza Panią Dyrektor) wobec czego podręcznik został taki sam nic nie zmianiałam - zaznaczę, że podręcznik przeznaczony do klas z jedna godzina tygodniowo. Ucznio0wie podręczniki zakupili, a we wrzesniu okazało sie że w tej klasie pierwszej mam nie jedeną godzinę, a 3.
Pozostawie to bez komentarza.
Pozdrawiam i liczę, że bedzie Pan w stanie poświęcić mi chwilkę i jeszcze raz odpowiedziec na te kilka pytań, które tu zmieściłam.
Jeszcze raz pozdrawiam
lebiodka2