ps. a dlaczego wlasciwie chcesz mu wstawic jedynke, przeciez napisal poprawnie wyrazy w jezyku angielskim, wiec polowe zadan ma dobrze, no to powinno mu wyjsc pewnie trojka a nie jedynka
upieczona anglistka, sama napisałaś ze wstawiłabyś jedynkę

ja bym postawila normalnie jedynke dlugopisem do dziennika powiedziala mu ze oczywiscie moze ja poprawic i najwyzej nie bralabym jej poduwage wystawiajac ocenę sródroczną
dlatego ja zaczęłam myśleć ze może powinnam ją wstawić, nie wiem nie mam doświadczenia w ocenianiu. ale bylam troche zdziwiona sama ze napisałas ze wstawiłabyś za to jedynke

a gwar jest w klasie bo to własnie taka klasa, i nie tylko ja mam poblemy z dyscyplina w niej ale praktycznie wszyscy nauczyciele. Grochem o ścianę u nich, był bunt że w ogole kartkówka, olali mnie i zajęli się swoimi sprawami zeby nie dopuscic do kartkowki, a mnie po prostu nie zauważali.
Pewnie powiecie zaraz że to ja jako nauczyciel robię coś nie tak, ze tak a nie inaczej dzieje się w klasie. To jesli tak to w takim razie wszyscy nauczyciele musieliby robic cos nie tak. A moze by zmienić tok myślenia i zaryzykować stwierdzenie, że to rodzice robia coś nie tak?