dokładnie ,sprawdza,bo uczeń ma prawo przyjść na ostatnie 15 min
A tej 19 nie można sobie zaliczyć jako odrobionej jak nikt nie przyjdzie, dlatego jestem tak wkurzona tym wszystkim...
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
45minut-wiola pisze:A tej 19 nie można sobie zaliczyć jako odrobionej jak nikt nie przyjdzie, dlatego jestem tak wkurzona tym wszystkim...
robur pisze:i tak pozwala się uczniom poprawiać kiedy im pasuje,bo tak to w ogóle by nie poprawiali
robur pisze:Na takie prawdziwe konsultacje to przychodzą z reguły uczniowie na koniec semestru jak chcą poprawić ostateczne oceny.
No, ale czyja to wina? Zmieńcie to!robur pisze:jak tylko jakiś chętny się znajdzie do poprawiania
koma pisze:Jest to niezgodne z prawem!
Ale to miało być w ramach tej 19-tej godziny.robur pisze:Ale mi nawet pasuje,że nie przychodzą na konsultacje,bo nie muszę siedzieć i na nich czekać.
Myślę, że zamysłem pomysłodawców tego zapisu o karcianej nie było takie jej organizowanie, by "wyrywać" sobie uczniów, by rwać z głowy włosy, bo uczniowie akurat nie przyszli, by zmuszać uczniów do uczestniczenia w tych dodatkowych lekcjach itp.robur pisze:U nas tak nie można,to musi być godzina dydaktyczna (lista obecności,lista uczniów) a konsultacje są na poprawianie ocen.