Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
agatabranewska pisze:no nie jest to takie proste owszem dostajesz jak zamawiasz zestawy za okreslona kwote lub tez ilosc np 10 zestawow a jesli nie to zapomnij, jesli masz jakies inne sposoby to gratuluje i prosze o wiesci jak to zrobic
pozdrawiam
Naauczycielkaa pisze:agatabranewska pisze:no nie jest to takie proste owszem dostajesz jak zamawiasz zestawy za okreslona kwote lub tez ilosc np 10 zestawow a jesli nie to zapomnij, jesli masz jakies inne sposoby to gratuluje i prosze o wiesci jak to zrobic
pozdrawiam
Wystarczy uzupełnić formularz, na którym piszesz ile klas uczysz i z jakich podręczników. Nastepnie dyrekcja podpisze się pod tym, przybije pieczątkę i już.
Oczywiście, ślesz to lub pokazujesz osobiście przedstawicielom wydawnictwa, z którego książek korzystasz.
Naauczycielkaa pisze:Raczej nie...
ale
kiedys spotkałam się z przedstawicielką mojego wydawnictwa i powiedziałam prawdę: mam od tygodnia kobietę na korepetycjach, która chce podszkolić business English, ale niestety nie dysponuję żadnym podręcznikiem ukierunkowanym na takie uczenie, czy miałabym szansę na otrzymanie go od wydawnictwa.
Może i miałam szczęście, ale dostałam podręcznik, ćwiczenia i książkę nauczyciela z płytą
Próba nie strzelba
Andulencja pisze:Pewnie zaraz na mnie tu nakrzyczą, ale potrzebuję pomocy.
Dostałam zastępstwo. W tej szkole korzystają z podręcznika Challenges 3 Longman (ja na co dzień uczę z innych książek). Zadzwoniłam do przedstawiciela o TB - nauczyciel wcześniej uczący jest w szpitalu i nie miałam możliwości skorzystać z jego książek. Poprosiłam też o testy, ale ich nie otrzymałam, bo zabrakło. Mają dosłać w późniejszym terminie. Stąd moja prośba. Czy mógłby ktoś z was przesłać mi skan lub fotki pierwszych 3-4 testów (modułów) - już nie daję rady, ułożenie testu zajmuje mi jakieś 2 godziny, a ja mam zajęcia w 3 szkołach i w każdej jest inny podręcznik - chyba wzięłam sobie za dużo na głowę.![]()
Czekam na odpowiedź.
na co dzień korzystam z wyd Oxford i rzeczywiście testy na stronie są bardzo przydatne. Proszę tylko o kod dostępu i mam. Ale Longman zamieścił tylko Placement tests. Czekam na testy już 3 tygodnie, a przedstawiciele odsyłają mnie od Annasza do Kajfasza.agatabranewska pisze:niektore wydawnictwa umieszczaja testy na stronie
Zawsze czytam wątki, w których zabierałam głosMam nadzieję, że przeczytasz moją odpowiwedz na twój post