Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
przyszlyhistoryk pisze:Przecież jedynka to ogromna hańba i wstyd.
miwues pisze:przyszlyhistoryk pisze:przywiązać koleżankę do miejsca wypoczynkuprzyszlyhistoryk pisze:rozkoszuje się naturalnym pięknem budynku szkolnego
Troll. Uprasza się nie dokarmiać.
przyszlyhistoryk pisze:opuszczam wasze grono i wracam do mojego życia
przyszlyhistoryk pisze:Miweus jesteś arogancki wobec mnie. Wyzywasz mnie od terminu ,,troll''
przyszlyhistoryk pisze:podziękujcie miweusowi macie za co![]()
wystarczy się ,,trochę'' pouczyć , uczestniczyć na wszystkich kołach zainteersowań (dzięki czemu zdobędzie się gruntowną wiedzę). To złote rady
przyszły_anglista pisze:Wybacz mi, ale dziwię się. Zamiast traktować szkołę na luzie, piszesz ciągle tylko o tym ile się uczysz.
przyszlyhistoryk pisze:Niestety na kolegów/ koleżanki czasu nie mam. Jest to spowodowane napiętym grafikiem posiadam za dużo obowiązków albo sprzątanie ogrodu ( uwielbiam ogród i kocham pielić sadzić itd), lubię się uczyć po lekcjach też nie mam czasu bo koła są a po kołach też czasu nie mam bo muszę odrobić lekcje/ napisać referat/wypracowanie zrobić dodatkową prezentację na lekcje nauczyć się na opowiadanie nauczyć się na każdą lekcje. Tyle obowiązków ma gimnazjalista klasy 1 !
przyszlyhistoryk pisze:podziękujcie miweusowi macie za co![]()