Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Anadriel pisze:Moja droga. Czuję się jak na jakimś teściePlanuję zostać nauczycielką kontraktową to było by wielkie osiągnięcie i sukces. Moim opiekunem stażu jest nauczycielka historii sztuki(pani Pelagia), która uczyła tu przede mną. Ma wieloletnie doświadczenie w nauczaniu tego obszernego i ciekawego przedmiotu. Staż- zakończę go po pomyślnym ,,przebrnięciu'' przez pierwszy semestr, co poskutkuje możliwością ubiegania się o nauczyciela kontraktowego. Plan rozwoju jeszcze piszę jest to niezwykle długa dokumentacja.
Anadriel pisze:Plan rozwoju jeszcze piszę jest to niezwykle długa dokumentacja.
Anadriel pisze:Pracę otrzymałam stosunkowo niedawno podczas gdy moja poprzedniczka zaszła w ciąże.
Anadriel pisze:Planuję zostać nauczycielką kontraktową to było by wielkie osiągnięcie i sukces. Moim opiekunem stażu jest nauczycielka historii sztuki(pani Pelagia), która uczyła tu przede mną. Ma wieloletnie doświadczenie w nauczaniu tego obszernego i ciekawego przedmiotu. Staż- zakończę go po pomyślnym ,,przebrnięciu'' przez pierwszy semestr, co poskutkuje możliwością ubiegania się o nauczyciela kontraktowego.
Anadriel pisze:Twoje argumenty są śmieszne moja droga. Są sprzeczne z realiami odmiennego systemu w placówkach prywatnych.
Anadriel pisze:Rozpoczęłam pracę od września tylko realny proces nauczania dopiero teraz udało mi się ,,uzyskać''.