Jak spędziliście Sylwestra?

tu możesz porozmawiać z kolegami, zadać pytanie nauczycielom

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

dr.dre
Kto: uczeń

Jak spędziliście Sylwestra?

Postautor: dr.dre » 2010-01-02, 12:52

Nie zauważyłem takiego tematu na forum, więc zakładam ;)

Ja byłem na domówce u kumpla, niestety za późno(ok.17) okazało się, że kumpel ma wolną chatę i można robić imprezę, więc byliśmy tylko we dwóch. Ale za rok planujemy zaprosić kilka koleżanek :twisted:. Był grzaniec galicyjski(ale daje kopa ;) ), dobra muzyka na full, tańce i darcie się na całą kamienicę. Przed dwunastą, już w na lekkiej fazie kręciliśmy głupie filmiki.Nie zapomnę, jak zaraz po 12 śpiewaliśmy całą 'Rotę' ;).

Ogólnie było super, tylko za rok trzeba zrobić lepszą i już zbierać ekipę ;). Na pewno wiem, że lepsze to, niż siedzenie z rodzicami przed telewizorem i nudzeniem się np i w szkole będzie o czym opowiadać.

Pozdrawia wciąż żyjący imprezą dr. dre.

Awatar użytkownika
malgala
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka

Re: Jak spędziliście Sylwestra?

Postautor: malgala » 2010-01-02, 20:09

I czym tu się chwalić?
A bez tego "kopa" to już bawić się nie można? ... no i jeszcze ta sylwestrowa "Rota".
Jakoś w te przechwałki nie wierzę. Coś mi się wydaje, że prowokujesz.
Twoje pozostałe posty pokazują zupełnie inny obraz. I tamten bardziej mi się podoba.
I nie wierz we wszystko, co koledzy w szkole opowiadają. Oni tylko chcą zaimponować kolegom. W wielu przypadkach jest w tym tylko odrobina prawdy.

edzia

Postautor: edzia » 2010-01-02, 21:11

dr.dre pisze:Był grzaniec galicyjski(ale daje kopa ), dobra muzyka na full, tańce i darcie się na całą kamienicę. Przed dwunastą, już w na lekkiej fazie kręciliśmy głupie filmiki.Nie zapomnę, jak zaraz po 12 śpiewaliśmy całą 'Rotę' .
W wieku 14 lat chcieliście udawać dorosłych. Gdzieś musieliście podpatrzeć, że jest SUPER wtedy, gdy jest darcie, alkohol, wygłupy bez panowania nad sobą. Żenujące musiało być to udawanie, niestety. No, ale będzie o czym w szkole opowiadać... :?

676
Przedmiot: Inne

Postautor: 676 » 2010-01-03, 04:24

To ja dla odmiany napiszę, że u mnie sylwester był kameralny, miły i kulturalny. Bez tańców, za to w niezwykłej atmosferze. Towarzystwo pełnoletnie, więc alkoholu trochę było, ale nie ruszałem prawie wcale, a reszta piła z umiarem, jak pić powinien każdy, kto lubi. ;) Wspominałem już, że nie znoszę wielkich, głośnych imprez? ;)
Szanuj ucznia swego, możesz nie mieć żadnego...

Degefangen
Przedmiot: Język polski

Postautor: Degefangen » 2010-01-10, 16:08

U mnie podobnie jak wyżej.

Nie widzę w ogóle sensu w zakładaniu takiego wątku.

Awatar użytkownika
Jolly Roger

Postautor: Jolly Roger » 2010-01-10, 16:52

dr. dre

Dedykuję ci stary kawałek Fisza - blablabla

http://w141.wrzuta.pl/audio/20BFr8XPldY/bla_bla_bla
We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free

Wróć do „Kącik uczniowski”