Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Ale rozporządzenie z dnia 5 października 2001 r. w sprawie podstawowych umiejętności oraz wymagań kwalifikacyjnych, jakie powinni posiadać nauczyciele w § 87 ust. 4 wyraźnie zakazuje zatrudniania nauczycieli z taką przypadłością.paulam pisze:Błędy robiłam zawsze już od szkoły podstawowej .
paulam pisze:Oprócz Geografii, nauczam tez Chemii więc Chciałam się jeszcze dowiedzieć jednej rzeczy , a mianowicie jaki mikroskop był by najlepszy czy Mikroskop Szkolny EV-45 jest dobry do prowadzenia zajęć chemicznych ?
Wiem , że tutaj na forum tomatem jest GEOGRAFIA ale jeżeli ktoś by wiedział to bardzo proszę o doradzenie
Takich podających się za nauczycieli wyczuć można na kilometr, ale przyznam, że dużo trzeba się czasem natłumaczyć, by uwierzyli, że są tu "spaleni". No, ale trafić na takie namiary to nie potrafię. Też się uśmiałam.p0j0 pisze:Zresztą idąc po nitce do kłębka, mając mail, można znaleźć sporo informacji o tej osobie, a nawet zdjęcie wyglądasz rzeczywiście poważniej na ... 14-15 lat. A to Twój opis z bloga Mam na imię Paulina i mam 13 lat :lubię sport,taniec i śpiew Zresztą tu chyba nikt już się nie daje nabrać, na takie z serca płynące prośby.
adik2102 pisze:Zamówiłem w księgarni, bo na dzień dzisiejszy takiej nie posiadają- a więc zostało mi czekać, a ja muszę mieć ją ostatecznie na wtorek:(
Jak wszyscy uczniowie chcący zdobyć testy, zamiast się nauczyć.renati23 pisze: kręcisz oj, kręcisz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()