Witam! Bardzo pilnie poszukuję planów wynikowych do podręcznika " Ogladam świat" dla klasy 5 i 6.
Nie uczyłam z tych podreczników i nigdzie nie moge znaleźć dobrych planow.Proszę o pomoc!
Bardzo proszę o rozkłady materiału dla szkoły specjalnej do podręczników: klasa IV-Anna Kosińska, V-Anna Polak i VI -Maria Pietracha, Krzysztof Pietracha. Dostałam zastępstwo za koleżankę i nie zdążę z przygotowaniem dokumentacji. PILNE!!!!
nie mam pojęcia o szkołach specjalnych, nigdy nie uczyłem nawet dzieci z 4 klasy, a zajęło mi to 2 minuty. Niewiele więcej niż napisanie tego posta. Używajmy wyszukiwarek.
DROGIE KOLEŻANKI I KOLEDZY, PILNIE POTRZEBUJĘ PLANU WYNIKOWEGO Z J. POLSKIEGO DO PROGRAMU "MIĘDZY NAMI. W ZAMIAN SŁUŻĘ PLANEM DO KLASY IV. Z GÓRY ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ!!! OTO MÓJ ADRES: piotrula1311@interia.pl
Witam, jako zdesperowana nauczycielka poszukuję rozkładu materiału z języka polskiego dla klasy IV, pracuję z serią Między nami GWO. Chodzi mi tutaj o uwzględnienie wymagań podstawowych i rozszerzonych, z którymi jakoś nie mogę sobie poradzić.....W zamian oferuję różne pomoce z języka polskiego i eduk. wczesnoszkolnej. Dziękuję i pozdrawiam. anna.ania26@wp.pl.