A ja gratuluję dedukcji.
Według twojego światopoglądu każdy, kto nie pije/zakazuje picia/potrafi się bawić bez picia jest właśnie nienormalny.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
koki91 pisze:Teraz zamiast mówić ludziom, że można się bawić bez alkoholu raczej powinno się mówić że można się bawić bez narkotyków. takie czasy.
koki91 pisze:Więc każdy kto lubi się na imprezie okazjonalnie napić jest "nienormalny", gratuluję światopoglądu.
edzia pisze:A ja gratuluję dedukcji.
Według twojego światopoglądu każdy, kto nie pije/zakazuje picia/potrafi się bawić bez picia jest właśnie nienormalny.
vuem pisze:koki91 pisze:Teraz zamiast mówić ludziom, że można się bawić bez alkoholu raczej powinno się mówić że można się bawić bez narkotyków. takie czasy.
czyli wg Ciebie alkohol jest "normą" w każdej sytuacji?
Ma być fajnie, to musi być alkohol?
Nie dojrzałeś by go pić.koki91 pisze:Więc każdy kto lubi się na imprezie okazjonalnie napić jest "nienormalny", gratuluję światopoglądu.
Napić się okazjonalnie? Naturalna rzecz dla dorosłego człowieka. To Ty sugerujesz, że ten kto nie pije jest "nienormalny". Takiego światopoglądu nie gratuluję.
Poza tym nie pytałeś o imprezę tylko wycieczkę szkolną...
koki91 pisze:wycieczka => impreza. to się wszystko przecież ze sobą wiąże.
vuem pisze:koki91 pisze:wycieczka => impreza. to się wszystko przecież ze sobą wiąże.
A może wycieczka =>zajęcia szkolne w terenie=> edukacja + turystyka +zajęcia sportowe?
vuem pisze:Śmieszny jesteś...taki dzieciuch, któremu prawo zezwala na zakup alkoholu, więc może się poczuć doroślej...bo inaczej nie potrafi.
jarko pisze:Jeśli szanujesz tych z którymi jedziesz to nie stwarzasz im kłopotu, może masz już mocny łeb i pół litra nie robi na Tobie wrażenia ale koledzy albo koleżanki już po jednym piwie mogą zabrudzić autobus i będzie smród, ciekawe komu miły.
jarko pisze:żeby następni co po Tobie przyjdą do szkoły też mogli pojechać na wycieczkę. Bo jak się wam jeden upije, nogę złamie to potem nie znajdzie się nauczyciel, który za dorosłego smarkacza będzie chciał odpowiadać. Jeszcze się zdążysz upić, czy tylko w dobry humor wprawić, ale może teraz nie warto? Oby ta wycieczka nie była ostatnią dla Ciebie i innych.
jarko pisze:Smarkacze chleją, ba sam wiem o takiej wycieczce gimnazjalnej kiedy uczniowie przywozili alkohol ze Słowacji a nauczyciele przymykali oko. W kilka lat póżniej doczekali się na dyskotece dziewczyny upitej do utraty czucia w nogach. Są takie gimnazja gdzie nagminnie uczniowie próbują przemycać alkohol na dyskoteki.
miwues pisze:koki91 pisze:już wyzdrowiałem
to ja jestem lekarzem od głupoty młodzieńczej.
koki91 pisze:a może nie?
takie akcje były dobre w podstawówce.
ja nie rozumiem dlaczego was tak to dziwi że ludzie w wieku 19 lat lubią się napić
koki91 pisze:ale jest jeden pozytyw- dopóki nie wszedłem na to forum swoich rodziców uważałem za zacofanych i z ciemnogrodu, teraz wiem że nie jest z nimi źle.