Witam wszystkich.
Nazywam się Mariusz. Uczęszczam do klasy maturalnej Technikum Informatycznego, jestem uczniem średnim bez jakiś specjalnych zdolności w kwestiach nauki, ale bardzo lubię prowadzić wszelkiego rodzaju dysputy zarówno na tematy poważne jak i te przyziemne
Interesuje się szeroko pojętą informatyką, a w szczególności programowaniem, skąd wzięło się moje kolejne zainteresowanie czyli rozwiązywanie problemów matematycznych. Poza tematami szkolnymi interesuje się kulturystyką, fantastyką, mangą i anime, tematyką grozy, polityką, historią, ogólnie pojętymi religiami i masą innych dziwacznych rzeczy.
Nie mogę przetrawić większości przedmiotów humanistycznych, nie licząc historii którą bardzo lubię interpretować na swój sposób. Po prostu nienawidzę czytać jakichkolwiek lektur, które doprowadzają mnie do stanu senności a potem do długiego i mocnego snu. Czytam za to wiele książek fantastycznych, SC-FI i Horrorów.
Jestem człowiekiem otwartym na dialog, który zawsze poświęci czas na rozmowę na konkretny temat, ale którą bardzo często ciężko zrozumieć bo przeskakuje z tematu na temat, zwykle z poprzednim według mojej osoby w dużym stopniu powiązany, co już można było zauważyć z moich dotychczasowych wypowiedzi na forum. Bardzo często używam wtrąceń które według mnie mają jakieś znaczenie przy omawianiu danego tematu.
W przyszłości planuję: ZDAĆ MATURĘ!
A tak serio to, chciałbym dostać się na jakieś porządne studia informatyczne i może zostać panem magistrem

P
Zawsze chciałem spróbować swoich sił jako nauczyciel, nie informatyki a właśnie matematyki, "gdyż bo ponieważ" wydaje mi się, że byłaby to praca dająca mi najwięcej satysfakcji. Z tym że za mało płatna

P