Gugiel, jak to ładnie fonetycznie nazwałeś, jest narzędziem polecanym na tym forum. Już któryś z Was mądralów mi go polecał, więc myślałam, że to dobry pomysł. Przecież nie każę Ci zajrzeć do Kodeksu. Wikipedia lepsza.

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
aania84 pisze:Nagrać rozmowę możesz, ale upublicznić ją to co innego
aania84 pisze:podać do wiadomości publicznej, pokazać innym bez zgody zainteresowanego, opublikować gdzieś
aania84 pisze:Przecież nie każę Ci zajrzeć do Kodeksu. Wikipedia lepsza.
aania84 pisze:W latach 80-tych to ja dopiero byłam planowana. Ale za to znam inne określenie: leming - intelektualista nowoczesny, ekspert w każdej dziedzinie, ale słoma zawsze ze skarpet wyłazi, a najbardziej boi się, że ktoś mógłby mu pustogłowie wskazać, więc pieni się i nadyma aż pęknie. Nie z kabaretu. Kto prasę czyta, ten wie, kim jest autor.
aania84 pisze:Nagranie nie, przedstawienie w sądzie teoretycznie tak. Nie jesteś z CBA.
miwues pisze:Prezentujesz najgorszy rodzaj niewiedzy: niewiedzę nieuświadomioną.
miwues pisze:Widać lekarstwo pomogło, bo prędko po jego zaaplikowaniu stałeś się okazem zdrowia![]()
miwues pisze:Teraz to i ja się od Ciebie niekiedy uczę.
miwues pisze:Przypadek naszej 26-letniej gimnazjalistki cięższy mi się wydaje. Tu pozostaje już chyba tylko modlitwa