Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Nie, to się chyba nie zdarzało.vuem pisze:Jeszcze napisz, że nieustannie zapominała Cię odbierać
edzia pisze:Zapominanie o dzieciach w przedszkolu to raczej dzisiejsi niepatologiczni rodzice, powiedziałabym.
Wybuchowy 13-latek zatrzymany przez... CBŚ.
Policjanci z CBŚ zatrzymali 13-letniego pirotechnika. Namierzyli go w internecie, gdzie zamieszczał filmy z eksplozjami swoich bomb. Na początku nie wiedzieli, że to dziecko. Szczęśliwie na jednym, z filmów mignęła postać pirotechnika. Obyło się bez wyważania drzwi, i rzucania całej rodziny na ziemię.
[...]
Okazał się nim 13-latek, który bomby wytwarzał w jednym z bielskich mieszkań za wiedzą i zgodą rodziców. Byli przekonani, że to niegroźne hobby.
dushka pisze:Ann, to ja to patologia byłam - mama stała w kolejce po papierosy na metry Ale ja z prababcią siedziałam wtedy, a że ona twarda baba była, to mama cała w strachu stała
malgala pisze:edzia pisze:Ja pamiętam, że jadłam z sąsiadami piasek na wyścigi.
A ja pamiętam bieganie na bosaka po błocie i kałużach. Tym błotkiem smarowało się nogi aż do kolan i ono zasychało. To były nasze podkolanówki.
Na wszelkiego rodzaju zadrapania, skaleczenia, poobcierane kolana też był sposób. Zrywało się liść babki zwyczajnej i na ślinę przyklejało do rany.