Nie dość, że nie masz zamiaru się dostosować i od razu się najeżasz, zamiast dla swojego dobra popracować nad sobą, to jeszcze nie doczytałaś, o co mi chodzi. Przecinki stawiasz raczej w dobrych miejscach i tego się nie czepiam. Tylko nie dajesz po tych przecinkach i po kropkach spacji. A to chyba nie problem techniczny, lecz niedbalstwa, może niewiedzy (bo skoro sprawdzasz czasami po kilka razy i edytujesz, to chyba jednak nie wiesz, że po znakach przestankowych należy zrobić spację).Roxi pisze:bo gdy nie postawię w odpowiednim miejscu przecinka
Jeśli tego nie dostrzegasz, radziłabym zmienić przeglądarkę na Mozillę. Jak będziesz pisać posty, podkreśli ci wszystkie takie zlepki jako błędy. Możesz też wkleić sobie do jakiegoś edytora tekstu jakiś swój post - też podkreśli ci te błędy niedbalstwa. Zrobisz tam gdzie trzeba spację, błąd zniknie. Przetestuj sobie.
Przeszkadza ci też krytyka, nie przyjmujesz jej jako konstruktywnej.Roxi pisze:Zawsze przeszkadzało mi pisanie przy pomocy klawiatury.Jestem z tych,którzy lepiej się czują z długopisem w dłoni.
U swoich uczniów też tolerujesz niedbalstwo?