Ja nie widziałam osobiście, ale koleżanka zdała mi relację. Mi chyba jakiś skrzat pieniądze podkrada w drodze na konto, bo moja wyplata nawet nie leżała koło wymienionych kwot.
4817 !!!!!!!!!!!!!!!!! o matuchno, gdybym tyle zarabiała to nawet bym już na nic nie narzekała a już z pewnością nie na durne pomysły Hallowej......... ale jako nauczyciel dyplomowany, mgr, język obcy biegle, ponad 20 lat stażu i dziś wypłata na rękę 2545 zł Kurczę no to gdzie jest moje pozostałe wynagrodzenie? No chyba, ze na podatek i inne bzdury wzięli tylko 2272 zł
8 lat stażu, mgr, mianowany, ale stawkę mianowanego mam dostać dopiero po nadaniu aktu (swoją drogą paranoja, w szkole zaświadczenie o mianowaniu mam), na rękę 1600zł. Eldorado.
dushka pisze:stawkę mianowanego mam dostać dopiero po nadaniu aktu (swoją drogą paranoja, w szkole zaświadczenie o mianowaniu mam)
To u was jakoś dziwnie, ja już dostałam stawkę mianowanego, chociaż zaświadczenie o awansie dostarczylam już po przesłaniu informacji o wyplatach do kadr. Nawet byłam pewna, że nie dostane w tym miesiącu wyższej wyplaty, a jednak:) Chyba mnie lubią w tych kadrach
Widzę, że w artykule z faktu te same kwoty, które przytoczyłam parę dni temu w innym temacie, odnośnie innego artykułu. Zapewne te magiczne kowty 2 906 kontraktowy to średnie wynagrodzenie,a nie zasadnicze. Motylek8, 27 latek na koncie, a już mianowany. Jak Ci się udało tak szybko?
Zaczęłam prace zaraz po kolegium i tak bez przerwy, więc się udało. Mam koleżankę o rok młodszą, ktora też w tym roku sie mianowała:)Jej się udało, bo ona z tych zdolniejszych, co to przeskoczyli klasę w podstawówce No i ja jestem wrześniowa panna, więc jużza parę tygodni mi licznik przeskoczy na 28
Szkoda, że nie podali, co doliczono do tej pensji. Pewnie zasiłek na zagospodarowanie, wysługę lat, motywacyjny, wychowawstwo, mieszkaniowy, wiejski, zarazem nagrodę jubileuszową i Bóg jeden raczy wiedzieć, co jeszcze...