Wstyd koleżanki i koledzy. "Mnie nie dotyczy" - to jest motto nauczyciela w Polsce.
Kłóćcie się dalej o "uczni", czy "uczniów" - w tym nauczyciele są po prostu cudowni.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
jinks pisze:Wasze odpowiedzi świadczą tylko o tym, że miałem rację
Wstyd koleżanki i koledzy. "Mnie nie dotyczy" - to jest motto nauczyciela w Polsce.
jinks pisze:Czekam na lepsze pomysły! [...]
vuem pisze:Mam nadzieję, że to wystarczy, by móc spokojnie powrócić do takiej, czy innej rozmowy, zamiast komentowania sposobu jej prezentowania.
jinks pisze:Wasze odpowiedzi świadczą tylko o tym, że miałem rację
Kłóćcie się dalej o "uczni", czy "uczniów" - w tym nauczyciele są po prostu cudowni.
jinks pisze:Jaki macie lepszy pomysł
haLayla pisze:Es ist mir völlig egal
vuem pisze:haLayla pisze:Es ist mir völlig egal
Mój niemiecki jest zbyt słaby, by wyczuć niuanse, więc napisz po polsku ... o ile chodzi Ci o to, bym zrozumiał.
vuem pisze:Rozumiesz drogi Jinksie, czy też nie?
Jesteś w stanie przyjąć to do wiadomości, czy nadal chcesz krzyczeć?
jinks pisze:Przyjąłem już na początku. Krzyczeć, nie krzyczę. Moje życie przez to nie straci sensu. Akt samospalenia pozostawię na lepszą okazję....
haLayla pisze:Wyluzuj. Wyjedź na długi weekend nad morze, weź żonę i butelkę wina i odpręż się. Strasznie dużo w tobie złości.
vuem pisze:Pogardę ...
No cóż, cieszę się, że zamiast słownika niemieckiego raczej czytałem Kamyczka ...
jinks pisze:haLayla pisze:Wyluzuj. Wyjedź na długi weekend nad morze, weź żonę i butelkę wina i odpręż się. Strasznie dużo w tobie złości.
Kotów nie cierpię, więc sorry...
Złości we mnie nie ma w ogóle, jest tylko "bida, bida i rozczarowanie..." a Ty mi tu o weekendzie nad morzem.
Bierność, bierność, bierność...