Jolly Roger pisze:I ja wcale nie jestem przekonany, że Jezus nie imprezował. Całkiem sporo w ewangeliach o ucztowaniu.
Noo... Szczególnie w Ewangelii wg Biffa (kumpla Jezusa z dzieciństwa)

PB, NMSP.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Jolly Roger pisze:I ja wcale nie jestem przekonany, że Jezus nie imprezował. Całkiem sporo w ewangeliach o ucztowaniu.
Jak jest aż takie zapotrzebowanie, to piszcie sobie. Ośmielam się jednak zauważyć, że wątek dotyczy spotkań po pracy, integracji z pracownikami, a nie samej tematyki rozmów na tych spotkaniach. Zahaczacie o sprawy bardzo delikatne i osobiste. Podejrzewam, że dalsza rozmowa będzie miała na celu pokazanie czyja prawda jest na wierzchu.Jolly Roger pisze:Poza tym Cytryn nie kończ, bo przecież gadamy sobie na spotkaniu po pracy, więc jestesmy jak najbardziej w temacie. jak kogoś boli niech nie czyta
ann pisze:Jolly Roger pisze:I ja wcale nie jestem przekonany, że Jezus nie imprezował. Całkiem sporo w ewangeliach o ucztowaniu.
Noo... Szczególnie w Ewangelii wg Biffa (kumpla Jezusa z dzieciństwa)
PB, NMSP.
Ja nie mam takiej ambicji, bo nie mam swojej prawdy.Podejrzewam, że dalsza rozmowa będzie miała na celu pokazanie czyja prawda jest na wierzchu.