Może ktoś był w podobnej sytuacji i pomoże...
Złożyłam teczkę na dyplomowanie i dziś dostałam informację poleconym, czego mi tam brakuje no i się załamałam bo napisali mi, że brakuje mi wskazania efektów prawie w każdym opisywanym wymaganiu. Czytam te moje dokumenty i za każdym razem mam opisane efekty. Czy to możliwe, że zrobiłam to wszystko w złej formie, to znaczy opisywałam wszystko i od razu pisałam o efektach - jakby tak jednym ciągiem. Nie mam nigdzie podtematu, który by się nazywał "uzyskane efekty". Czy to możliwe, że nie wczytano się dokładnie w moje zapiski tylko stwierdzo no brak tak nazywajacego sie podpunktu i odesłano do poprawy? Zrozumiałabym gdyby zarzucono mi, że słabo opisałam jakiś jeden punkt ale wszystkie? Pewnie sobie pomyślicie, że wszystko marnie opisałam i jeszcze się dziwię...
Naprawdę nie wiem co mam zrobić opisywać to raz jeszcze od początku?
Dla przykładu w 4c pisałam między innymi o Olimpiadzie. Opisałam, że rozpropagowałam wiedzę o niej i w jaki sposób to robiłam, że przygotowywałam do niej uczniów i w jaki sposób, ze organizowałam etap szkolny a jeden raz nawet okręgowy. Opisałam tez dokładnie w tabelce ilu uczniów w ciągu mojego stażu brało udział w olimpiadzie i jakie mieli sukcesy (zawsze kilku było w półfinale a raz jeden został finalistą) porównując to ze znikomym udziałem uczniów w olimpiadzie przed moim się w nią zaangażowaniem. Czego tu kochani brakuje?