I na stronie ministerstwa:
http://www.men.gov.pl/index.php?option= ... Itemid=355
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Basso profondo pisze:Nie bądź bezczelna.
Basso profondo pisze:I nie łżyj,
To przeciw czemu protestujesz??Basso profondo pisze:Niczego takiego nigdy nie pisałem.
Basso profondo pisze:MEN współorganizowało konferencję, na której promowano w Polsce raport WHO, czy nie?
Basso profondo pisze:Jaka prawda? MEN współorganizowało konferencję, na której promowano w Polsce raport WHO, czy nie?
Basso profondo pisze:Nie bądź bezczelna.
Basso profondo pisze:I nie łżyj
Basso profondo pisze:Współorganizowali konferencję - znaczy coś było na rzeczy, jakieś siły zainteresowane promowaniem treści zawartych w raporcie w MEN działają.
Basso profondo pisze:Potem okazało się, że wszystko, co dziennikarz napisał, było prawdą.
Basso profondo pisze:MEN współorganizowało konferencję, na której lansowano chory światopogląd. W MEN działają siły zainteresowane promowaniem zaleceń WHO
koma pisze:Przedstawiciele resortu edukacji wzięli natomiast udział w konferencji eksperckiej nt. Standardy edukacji seksualnej w Europie. Rekomendacje WHO, zorganizowanej przez Biuro Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) w Polsce oraz Biuro Programu Narodów Zjednoczonych ds. Rozwoju (UNDP) w Polsce w dniu 22 kwietnia 2013 r
Basso profondo pisze:Potem okazało się, że wszystko, co dziennikarz napisał, było prawdą.
Basso profondo pisze:O istnieniu tych sił wnioskuję z faktów
Wnioskuj na podstawie faktów.Basso profondo pisze:Wnioskowanie przeprowadzam na podstawie doświadczenia życiowego i zasad logicznego rozumowania.
Basso profondo pisze:Dziennikarz podawał:
Basso profondo pisze:Jesteś przedstawicielką środowisk, które zwalczam. Jesteś moim ideologicznym wrogiem.
Basso profondo pisze:To ich związki są nielegalne? Znów ta sowietyzacja języka, propagandowa zmiana znaczenia słów; widzisz, jak łatwo się tym zarazić?
Basso profondo pisze:Współorganizował konferencję czy nie?
Basso profondo pisze:Znowu łżesz.
Basso profondo pisze:Agresję wywołuje bezczelność i łgarstwo. To zdrowy, naturalny, zrozumiały odruch.
Basso profondo pisze:Przecież nie będę jej kamienował. Ale gdy pomyślę, że mogłaby uczyć moje dzieci, wpajając im mimochodem, że oddałaby homoseksualistom dzieci do adopcji, by otrzymały te dzieci czułość, której im brakuje, to mną po prostu trzęsie
Basso profondo pisze:Przecież nie będę jej kamienował. Ale gdy pomyślę, że mogłaby uczyć moje dzieci, wpajając im mimochodem, że oddałaby homoseksualistom dzieci do adopcji, by otrzymały te dzieci czułość, której im brakuje, to mną po prostu trzęsie
Basso profondo pisze:Gdybym po lekcji, na której moje dziecko usłyszy takie rewelacje, wpadł do szkoły, to nie wiem, co by zwyciężyło: instynkt czy rozum.
Lewactwo łapska precz od moich dzieci!
Basso profondo pisze:Nie ma takiej możliwości. Homoseksualistom nie mogą przysługiwać przywileje należne rodzinie.
Basso profondo pisze:Dobra, dobra. Polski urzędas nie zaangażuje się w coś, co jest sprzeczne z jego światopoglądem. W MEN jest pełno postkomuszych złogów.
Basso profondo pisze:Gdybym po lekcji, na której moje dziecko usłyszy takie rewelacje, wpadł do szkoły, to nie wiem, co by zwyciężyło: instynkt czy rozum.
Basso profondo pisze:W MEN jest pełno postkomuszych złogów.
I krzyżęm po łbach, Basso, po łbachBasso profondo pisze:Lewactwo łapska precz od moich dzieci!
Basso profondo pisze:Zgrany masz ten chwyt.