Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
reducent pisze:Jestem za takimi kontrolami, ale żeby były szczegółowe. Bo w naszej szkole to p. dyr.dzieli i rządzi niepodzielnie i nie przyjmuje żadnych uwag pod swoim adresem. Jest dyr, ma wychowawstwo w klasie ,gdzie nie ani 1 godz. dydaktycznej!poza tym nie ma dyżurów na przerwach , które spedza w palarni i tam tez rozgrywają się najczęściej wszystkie ważne decyzje. Aha, jeszcze jest opiekunem stażu .a są nauczyciele, którzy nie mają żadnych dodatków i tylko gołe etaty! zapytacie jaka różni się pensja takiego dyrektora i nauczyciela z 20 letnim stażem .Jak 1:3. To chyba jest bezprawie. Moze ktos podpowie , gdzie się zwrócic w takiej sprawie??
Jethro Tull pisze:Dyrektor jest od tego by rządzić.. Nie ma dyżurów i nie musi ich mieć bo ma inne zadania do wykonania.
reducent pisze:Mam jeszcze jedno pytanie, czy dyrektorzy nie mają bezpłatnych zastępstw,a panie z biblioteki mogą zasuwać za wszystkich. Bo u nas dyrektor nie skalał się żadną godziną, woli w tym czasie pić kawę
reducent pisze:czy dyrektorzy nie mają bezpłatnych zastępstw,a panie z biblioteki mogą zasuwać za wszystkich. Bo u nas dyrektor nie skalał się żadną godziną, woli w tym czasie pić kawę
renati23 pisze:U mnie w szkole dyrekcja chodzi na zastępstwa
nelke pisze:U mnie w szkole dyrekcja nawet nie chodzi na swoje lekcje, a co dopiero na zastępstwa.