zmzm99 pisze: Minister Edukacji Narodowej wprowadził zasadę zatwierdzania wyników przez radę pedagogiczną.
Rada pedagogiczna nie zatwierdza wyników klasyfikacji. Nie ma takich kompetencji.
Ona je tylko przyjmuje.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
zmzm99 pisze: Minister Edukacji Narodowej wprowadził zasadę zatwierdzania wyników przez radę pedagogiczną.
malgala pisze:zmzm99 pisze: Minister Edukacji Narodowej wprowadził zasadę zatwierdzania wyników przez radę pedagogiczną.
Rada pedagogiczna nie zatwierdza wyników klasyfikacji. Nie ma takich kompetencji.
Ona je tylko przyjmuje.
koma pisze:Ten pan powinien się leczyć z nienawiści do nauczycieli.
Na dodatek - nie ma pojęcia o szkole, podstawie programowej, dostosowaniu wymagań do możliwości uczniów, roli i filozofii oceniania, itd.
Za oczernianie w mediach konkretnego nauczyciela powinien stanąć przed sądem.
Umieszczenie nazwiska i zdjęcia grupy ludzi na fb bez ich zgody jest przestępstwem!
koma pisze:Muszę Pana zmartwić - nie śledzę.
Ten post przeczytałam do momentu pierwszego obrzydliwego - jak zwykle - "rzygu".
Czytałam za to komentarze innych nauczycieli na fb.
Są podobne do moich.
Na blogu też nie ma Pan tłoku
Wpisy są "na jedno kopytu", wciąż o tym samym...
Język rozwlekły, bez "ikry", bez pazura.
Wredny atak lub...nuuuuudaaaaa...
...i proszę poduczyć się trochę w szkolnej problematyce, bo w szkole naprawdę tak nie jest, jak się Panu wydaje.
Melizabeth pisze:Obecnie pewnie wielu uczniów tak myśli: bo w więzieniu nic tylko telewizja, konsola, leżenie, za nic nie trzeba płacić.
haLayla pisze:Melizabeth pisze:Obecnie pewnie wielu uczniów tak myśli: bo w więzieniu nic tylko telewizja, konsola, leżenie, za nic nie trzeba płacić.
Byłem w ZK na praktykach. Wolałbym chodzić do szkoły, niż tamTelewizor jest, jak więzień sobie kupi. Konsoli nie widziałem. A za lepsze żarło trzeba płacić
zmzm99 pisze: Kiedyś nauczyciele posługiwali się piękną polszczyzną. Językiem szlachetnym, subtelnym i przyjemnym w brzemieniu, nacechowanym doskonałością i trafnością wypowiedzi, pełnym taktu i manifestującym wysoką kulturę. Nauczyciele byli dla nas mistrzami, których staraliśmy się naśladować. Klasycy byli wzorem, światem doskonałym, tajemniczym. . .... zaczarowana dorożka, zaczarowany dorożkarz, zaczarowany koń... . Ten świat poszedł w zapomnienie.