edzia pisze:A można by tak?: jak ja czegoś szukam to ustawić w profilu, żeby mnie nie zauważyli, a jak skończę, to zmienić profil tak, by inni zostawiali ślad. Trochę zachodu, ale znów nie siedzę na NK non stop
może to jest wyjście

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
edzia pisze:A można by tak?: jak ja czegoś szukam to ustawić w profilu, żeby mnie nie zauważyli, a jak skończę, to zmienić profil tak, by inni zostawiali ślad. Trochę zachodu, ale znów nie siedzę na NK non stop
edzia pisze:To Ty już z ochroną musisz? I to tak raniutko?
Jeszcze bardziej nic nie rozumiemmalgala pisze:Tak raniutko to tylko wstałam, a z ochroną o 11 wracałam (pojechalam autobusem o 7:30 bo dziecię miało samochód). Mój ochroniarz z pracy rano wracał i jeszcze był w szkole po odbiór świadectwa maturalnego.
Ingeborga pisze:No, a po numerze to już prosta droga do imienia i nazwiska przecież. Bo każdy komputer ma swój nr, nie?
edzia pisze:Jak to zrobić? W profilu mam tylko takie możliwości do zaznaczenia:
1. Nie pokazuj mi powiadomień, ale powiadamiaj znajomych o moich akcjach.
2. Nie pokazuj mi powiadomień i nie powiadamiaj znajomych o moich akcjach (osoby których akcja bezpośrednio dotyczy będą powiadomione mimo wszystko).
edzia pisze:Czy to może znaczy, ze Twój syn ledwie maturę zdał, a już ochroniarzem został?
Nie, ale gdzieś można się doszukać, na kogo był komputer kupiony. Zazwyczaj to właściciel korzystaann pisze:A i głowy nie dam, czy IP wskazuje na rzeczywiste miejsce pobytu
adner pisze:Jeżeli macie zainstalowane programy antywirusowe i firewalle to na pewno nikt wam się nie włamie